Maan tóch nog in de prijzen ondanks haar comeback single: 'Wees niet bang!'

BN'ers
door Nienke
dinsdag, 04 juni 2024 om 15:15
realitynl 107
Maan is een hele lange tijd weggeweest uit de media en keerde terug met haar nieuwe single 'Paranoia'. Deze single werd niet door iedereen goed ontvangen, desondanks heeft Maan wel een prijs weten te bemachtigen. Maan zegt er het volgende over...
Na een enorme domper met het nummer 'Paranoia' is Maan toch nog in de prijzen gevallen. En dit met het nummer Stiekem van Maan en Goldband! Zo hebben ze de Buma Award Nationaal gewonnen. Het is het best verkochte en de meest gedraaide plaat van 2023 in Nederland!

Reactie

Maan heeft samen met Goldband de prijs in ontvangst mogen nemen: "Ik vind dit echt wel een hele mooie bijzondere prijs", vindt Maan. "Dit is wel een kers op de taart." Verder wil de zangeres tegen iedereen zeggen dat ze de muziek moeten maken die ze willen maken. "Wees niet bang om tegen de stroming in te gaan." Maan is zeker niet bang om tegen de stroming in te gaan en doet ze vooral waar ze zelf zin in heeft. Al zorgt dit wel voor gemengde reacties bij luisteraars van haar muziek.

'Nieuwe' Maan

Maan heeft, na een lange tijd, weer nieuwe muziek uitgebracht én wat van zich laten horen in de media. De reden waarom we een tijdje niets meer hebben gehoord van Maan is simpel: ze wilde het over een andere boeg gooien! "Het is niet dat ik mijn oude muziek niet meer leuk vind, maar ik ben het ontgroeid." Met het nummer 'Paranoia' als resultaat! De reacties op het nummer lopen erg uiteen, zo zeggen mensen: "Vreselijk, jezelf verloren," en de ander "Anderen die niet kunnen meegaan met jouw groei zijn degene die het je niet gunnen!" Veel mensen denken dat de afwezigheid van Maan een gevolg is geweest van het drugsgebruik, al heeft Maan dit nooit toegegeven. Maan is weer helemaal terug en staat klaar voor nieuwe uitdagingen en kansen!