Monica Geuze deelt ein-de-lijk een foto met haar nieuwe vriend: 'Liefde is in de lucht'

BN'ers
door Nienke
donderdag, 27 juni 2024 om 9:45
realitynl 9
Het liefdesleven van Monica Geuze is continu aan het veranderen. Hoe de situatie nu is, lijkt het erop dat het wat stabiliteit heeft gevonden. Hoewel Monica eerder al deelde dat ze officieel een relatie had, was het nog niet bekend met wie. Inmiddels is het al wel bekend wie de gelukkige is, maar Monica heeft eindelijk een foto gedeeld waar het liefdeskoppel op staat. Ben je benieuwd naar de foto?
Monica Geuze heeft een bewogen liefdesleven, zo heeft ze wel een aantal bekende exen. Cupido moest nog één keer raak schieten voor Monica en dit lijkt te zijn gelukt. Hoewel er een langere tijd geruchten een ronde deden, wie de nieuwe lover van Monica is, hebben de twee het ook daadwerkelijk toegegeven. Ook draait Monica er niet meer omheen in de podcast Geuze & Gorgels die ze heeft met Kaj Gorgels. We hebben een lange tijd niets vernomen van de twee, maar het is eindelijk zover! Monica heeft eindelijk een foto gedeeld met haar James!

"Insta-official"

Het is misschien wel het moment waarop veel mensen hebben gewacht. Een officiële foto die Monica op haar Instagram deelt met haar James Lawrence. Monica heeft een paar foto's achter elkaar geplaatst, met de mensen om wie ze geeft. Het is dan ook niet gek dat James als eerste staat! Monica deelt ook de tekst "schatjes" erbij, wat lief!

Podcast

Monica maakte in de podcast Geuze & Gorgels het nieuws bekend dat ze een nieuw 'vriendje' heeft. Veel wilde Monica niet delen, maar daar is nu dan toch verandering in gekomen. Inmiddels weten we dat het om de bekende voetballer James Lawrence gaat. Zo praat Monica vol liefde over James in de podcast en hebben ze het zelfs over mogelijke trouwplannen! Monica straalt en James ziet er ook gelukkig uit, we wensen de twee nog heel veel liefde toe!