Monica Geuze over de trouwplannen met haar huidige vriend: 'Heel verliefd'

Entertainment
door Nienke
maandag, 13 mei 2024 om 10:32
realitynl 22
Eerder kondigde Monica Geuze aan dat ze een nieuw vriendje heeft, nog geen paar weken later bevestigd ze dat het gaat om James Lawrence. De twee werden voortdurend samen gespot, zowel in Amsterdam als op vakantie. De relatie lijkt serieuze stappen te maken, zo spreekt Monica in haar podcast Geuze & Gorgels, zelfs al over trouwplannen!

Monica Geuze vriend

Onlangs maakte Monica Geuze haar relatie met voetballer James Lawrence bekend. De twee werden natuurlijk al vaker gespot met elkaar en zo plaatste een goede vriend van Monica, een foto met de twee. Monica presenteert een podcast samen met een goede vriend genaamd Kaj Gorgels en daarin zegt ze het volgende: "Ik kan er heel veel over vertellen. Ik ben gewoon heel verliefd. Dus ik ben helemaal op zo'n roze wolk en de hele tijd alleen maar met hem ook", vertelde ze in de podcast.

Nog nooit zo verliefd

Monica heeft heel wat relaties achter de rug, zo heeft ze een dochtertje gekregen uit een eerdere relatie met voetballer Lars Veldwijk. Monica durft vol zelfvertrouwen te zeggen dat ze zich nog 'nooit zo'n zeker gevoel' heeft gehad in een relatie als nu. "Tuurlijk ben ik wel eens vaker verliefd geweest, maar ik ben nog niet verliefd geweest op deze manier." Kaj weet dit te beamen en zegt: "Later ga je trouwen met deze, dat zien we nu al." Waarop Monica aangeeft: "Ja, weet ik zeker. Dat klopt als een gek."

Speech?

Kaj is al helemaal aan het dromen over de trouwerij van Monica met haar vriend James. Zo roept Kaj, dat hij wel een speech zou willen geven, waarin exen zoals Lil' Kleine aan bod komen. Kaj zegt het volgende: "Het zou grappig zijn, gezien onze lange vriendschap en geschiedenis. En als je dan eindelijk je droompartner vindt en trouwt, wordt het verleden op een mooie manier afgesloten. Ik vind dat wel iets bijzonders hebben." Kaj voegt eraan toe dat hij James in ieder geval 'een geweldige vent' vindt. Gelukkig maar!