Zien: Monica Geuze en haar vriend James Lawrence Instagram-official

Entertainment
door Nienke
maandag, 06 mei 2024 om 9:31
realitynl 2
Monica Geuze kunnen we allemaal kennen als de presentatrice van het huidige seizoen van De Bachelor. Naast dat ze de mannen een handje helpt met het zoeken van de liefde, ziet haar huidige liefdesleven er ook rooskleurig uit. Monica lijkt haar James niet meer te willen verbergen, de twee zijn nu ein-de-lijk samen verschenen op de Instagram van een goede vriend van Monica.

Monica Geuze vriend

Monica Geuze heeft onlangs in de podcast samen met Kaj Gorgels, laten weten dat ze een nieuw vriendje heeft. Over zijn identiteit, wilde Monica niet te veel over kwijt. Ze wilde deze relatie zoveel mogelijk privé houden, maar daar lijkt nu enigszins toch verandering in te zijn gekomen. Eerder werd het tweetal al meerdere keren gespot door verschillende roddelkanalen. Een goede vriend van Monica heeft de twee op zijn Instagram verhaal gezet én een TikTok van de twee. Nu is er geen ontkennen meer aan!

Instagram-official

Hoewel Monica zelf niks deelt met haar James, doet een goede vriend namelijk Robbert Rodenburg dit wél. Zo plaatst Robbert een story op Instagram waarop de tortelduifjes te zien zijn én tagt hij de twee in de foto. Daar blijft het niet bij, zo Robbert ook een TikTok geplaatst hoelang het duurt voordat iedereen op het afspraakje is. Daarop is te zien dat Monica en James te laat zijn voor de afspraak. De video en de story vind je hieronder:
Bron: Instagram @robbertrodenburg
Bron: Instagram @robbertrodenburg

Monica Geuze James Lawrence

Er vindt momenteel veel liefde plaats in het leven van Monica, zo presenteert ze het huidige seizoen van De Bachelor. In dit seizoen zijn Paul én Rien de aangewezen personen die op zoek mogen naar de liefde en Monica helpt daar natuurlijk een handje bij. Eerder vielen kijkers van het programma al op hoe Rien naar Monica kijkt en daar heeft ze dan ook zeker op gereageerd. In de laatste aflevering hebben er twee bizarre plottwists plaatsgevonden en de reünie zal volgens Monica erg juicy worden.