Monica Geuze over de romance met Bachelor-Rien: 'Die blik'

Entertainment
door Nienke
woensdag, 01 mei 2024 om 9:49
realitynl 52
Monica Geuze presenteert ook weer dit nieuwe seizoen van De Bachelor. Dit seizoen zijn er twee Bachelors die op zoek zijn naar de liefde genaamd Rien en Paul. Ondanks dat Monica de presentatrice van het programma is, lijkt zij het wel héél gezellig te hebben met Rien, dit is wat ze erover zegt.

Monica Geuze Bachelor

In de podcast die Monica samen heeft met een goede vriend Kaj Gorgels, wordt er wekelijks het een en ander besproken. Zo plaagt Kaj het erop los als het gaat om de 'band' van Rien en Monica. Kaj vraagt het volgende aan Monica: "Is er iets aan de hand tussen jou en Rien in De Bachelor?" Monica lacht en antwoordt vervolgens met: "Laat ik het zo zeggen, er was een opmerking die dat suggereerde en Kaj vindt dat hilarisch. Nu blijft hij er maar mee doorgaan."

Monica en Rien

Monica begint over een opmerking van een kijker: "Die blik van Monica naar Rien in De Bachelor. Volgens mij speelt daar iets…" is wat Monica citeert. "Serieus, ik word er helemaal gek van! Waarom moet elke leuke interactie tussen een man en een vrouw meteen worden geïnterpreteerd als 'ze gaan met elkaar naar bed'? Dat slaat echt nergens op!" Monica lijkt er genoeg van te hebben, over al de roddels die rond gaan. Wél verklapt Monica, dat de reünie van De Bachelor, weleens juicy kan worden.

Monica Geuze vriend

Onlangs heeft Monica bekend gemaakt dat ze een nieuwe vlam heeft, en hoe! De twee zijn al meerdere keren gespot in Amsterdam, waar Monica woont. Monica heeft alleen gezegd dat ze een vriend heeft en niet wie het is. Verder vertelt ze ook niks over hem en houdt ze 'dat soort dingen' privé. Maar ondertussen is het al bekend wie de vriend is, het is namelijk een Engelse voetballer die momenteel speelt bij een club in Duitsland. Monica geeft aan dat ze gelukkig is en dat gunnen wij haar natuurlijk van harte.