Olcay Gulsen onthult de reden van relatiebreuk met Ruud de Wild: 'Andere interesses'

BN'ers
door Nienke
vrijdag, 17 mei 2024 om 10:00
realitynl 40
Olcay Gulsen kunnen we voornamelijk kennen door haar verschillende bedrijven en als influencer. Hoewel Olcay meerdere malen heeft aangegeven, dat ze het heerlijk vindt om single te zijn, onthult ze nu de reden waarom de relatie is gestrand.
Olcay Gulsen kreeg in 2019 een relatie met 11 jaar oudere, radio-dj, Ruud de Wild. Al snel kregen ze beiden, tijdens de relatie, veel verschillende dingen die ze hebben moeten verwerken. De nodige dingen, zoals de mislukte reallifesoap tot de diagnose darmkanker bij Ruud, het was niet makkelijk. "Ik denk dat we gewoon twee heel andere mensen zijn, met andere interesses en andere dingen die we nodig hebben in ons leven", is was Olcay nu zegt.

Problemen

De twee gingen na een tijdje samenwonen en daar kwamen de problemen écht aan het licht. "Ruud is veel meer iemand die een ritmisch bestaan heeft, terwijl ik impulsief ben. Ik wil niet in januari al mijn juli-vakantie plannen, daar krijg ik jeuk van. Het waren veel van dit soort kinderachtige dingen, waarvan ik bij mezelf dacht: are you kidding me, waarom ben jij zo? Dat gevoel kreeg ik niet weg. Ik denk dat we er allebei op onze eigen manier heel lang mee hebben gezeten voordat we durfden toe te geven: hé, dit werkt niet", vertelt Olcay.

Gelukkiger

Olcay heeft meerdere keren laten weten, dat ze gelukkiger is zonder relatie, dan in de relatie. Hier maakt ze dan ook geen geheim van en deelt het regelmatig op haar social media. Olcay heeft dan ook aangegeven dat ze 'alles uit het leven' wil halen. De twee zouden als vrienden uit elkaar gaan, maar daar lijkt weinig van terechtgekomen. Zo is het Yvonne Coldeweijer opgevallen dat de twee elkaar hebben ontvolgt op Instagram. Volgens Olcay is het contact met Ruud 'verwaterd'. Olcay geeft aan dat ze open staat voor de liefde, maar dat ze voorlopig een happy-single is.