Opnieuw een uithaal van Olcay Gulsen naar Ruud de Wild: 'Single leven is beter'

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 23 april 2024 om 11:08
realitynl 3
Olcay Gulsen is alweer een tijdje uit elkaar met Ruud de Wild. Dit vind ze geweldig, aangezien ze al meerdere keren deelt dat ze gelukkiger is dan dat ze met Ruud was. Zo nu ook deelt ze weer een berichtje op haar Instagram.

Olcay Gulsen Ruud de Wild

Olcay Gulsen en Ruud de Wild hebben een langere tijd een relatie gehad maar hebben hier toch een punt achter gezet. Eerder gingen er al geruchten rond dat het niet goed zou gaan tussen de twee. Kort daarna hebben ze ook toegegeven dat ze niet meer het stel zouden zijn zoals mensen hun kende. Het is een pijnlijk besluit geweest voor Ruud, zo lijkt het dat Olcay de draad weer heeft opgepikt.

Happy single

Dit laat Olcay maar al te graag én vaak weten! "Single life is good," is wat Olcay schrijft bij de Instagram story, waarbij een selfie te zien is dat ze gezichtsmasker heeft opgedaan. Eerder kreeg Olcay een vraag van een volger of ze echt ‘gelukkiger’ is. "Gelukkiger dan in mijn relatie bedoel je, denk ik?," vroeg Olcay. "Ja! Ik sta iedere dag positief op, heb veel energie en zin in het leven.” Ze maakt er dan ook geen geheim van.

Ruzie?

Maarre als Olcay openlijk laat weten dat ze zoveel gelukkiger single is, als in een relatie met Ruud, zou er dan iets voorgevallen zijn? Olcay beweerd dat zij en Ruud als vrienden uit elkaar zijn gegaan. Yvonne Coldeweijer is het een en ander ook opgevallen: "Ruud en Olcay waren na hun break-up nog helemaal leuk vriendschappelijk met elkaar, maar sinds Ruud haar plotseling (en zonder reden) heeft ontvolgd heb ik het idee dat ze elkaar helemaal niet meer spreken! Bizar!” Er zal vast wel een reden zijn waarom de dingen zo zijn gelopen, er zouden geruchten rondgaan dat Ruud een relatie heeft met Fajah Lourens. Fajah ontkent dat ze een romantische relatie zouden hebben, Yvonne beweerd dat dit een wraakactie zou zijn op Olcay.
olcay gulsen single
Beeld: Instagram @olcaygulsen