Om deze reden hebben Femke en Bachelor-Rien nog steeds geen relatie: 'Onwerkelijk'

BN'ers
door Nienke
vrijdag, 21 juni 2024 om 10:00
realitynl 7
Het afgelopen seizoen van De Bachelor was er eentje om niet te vergeten! Zo was het de eerste keer dat er twee Bachelors te zien waren in het programma! Rien en Paul waren de gelukkige en kregen de kans om hun liefde te ontmoeten in een tropisch, warm land. Rien heeft uiteindelijk zijn liefde gevonden, namelijk: Femke. Het is alleen nog steeds niet officieel, hoe kan dat?
Rien Welsink is tot over zijn oren verliefd op Femke. Femke heeft zich natuurlijk voor het programma aangemeld en is in het vliegtuig gestapt om Rien te ontmoeten. Het programma was nog maar nèt begonnen, of Rien wist eigenlijk al wie de 'ware' voor hem zou zijn. Ja hoor, de laatste roos is naar Femke gegaan en sinds dat moment waren ze onafscheidelijk.

Update

Op het Instagram-account van Femke, deelt ze de nodige kiekjes en updates over de romance tussen haar en Rien. Femke heeft een vragensticker gedeeld op haar Instagram en binnen no-time gingen alle vragen over Rien. Iemand vroeg hoe het nu echt tussen hen zit. "Het gaat tussen ons heel goed", vertelde Femke enthousiast. "We zijn een hele goede match op veel fronten en blijven maar raakvlakken tegenkomen. Het blijft natuurlijk een onwerkelijke situatie, het is geen normale manier om elkaar te leren kennen." Femke benadrukt ook hoe belangrijk communiceren is. "We bespreken alles en daarom gaat het ook zo goed", vertelde ze verder. "Momenteel zijn we gelukkig samen, leven we per dag en doen we alles op ons eigen tempo. Dat officiële komt nog wel."

Samenwonen

De periode na de opnames waren erg moeilijk voor de twee, zo geeft Femke het volgende aan: "Je mag niet samen gezien worden in die periode". Dit betekent dat ze elkaar 3 maanden niet hebben gezien en dat is natuurlijk vrij lastig als je smoorverliefd bent! En dat is niet alles, want Rien woont op het zonnige Ibiza en Femke op het exotische Bali. Hun eerste echte ontmoeting na De Bachelor was dan ook pas bij de reünie-aflevering. Vanaf dat moment is het vrij snel gegaan tussen de twee, zo wonen ze inmiddels samen op Ibiza!