Presenteer-klus zorgt voor belemmering Gerard Joling: 'Vrees voor breuk'

BN'ers
door Nienke
woensdag, 08 mei 2024 om 11:53
realitynl 9
Gerard Joling is niet meer weg te slaan van de televisie. Zo pakt hij samen met Ruben Nicolai de presentatie van het programma Ter Land Ter Zee en in de Lucht, weer op. Maar er lijken inmiddels toch wel hobbels op de weg te zijn.
Gerard Joling heeft het er maar druk mee, met al zijn presenteer-klussen. Het plan is dat Gerard samen met Ruben Nicolai, het programma Ter Land Ter Zee en in de Lucht, gaat presenteren. Helaas zit het er voor Gerard niet in om zelf van de schans af te gaan en wel om déze reden.

"Angst voor blessure"

RTL keurt het niet goed dat Gerard van de schans zal gaan. Dit is omdat de angst dat Gerard een blessure zou kunnen oplopen, aanwezig is. Als Gerard een blessure zou krijgen, is er niemand meer die het presenteren kan overnemen. De kans dat er botten zullen breken bij dit programma, is natuurlijk aanwezig. Zo zegt Gerard: "De structuur van zo’n gevaarte moet goed zijn, anders gaat het mis. We willen niet dat er ongelukken gebeuren. Al kan ik er natuurlijk om gieren als er kandidaten de bel niet halen omdat het misgaat."

Soap

Eerder kwam Gerard met het heugelijke nieuws dat een realitysoap over hem zou komen. Er moesten nog een paar dingen geregeld en goedgekeurd worden, dus daar is hij wachtende op. Helaas moet Gerard vermelden dat RTL nog steeds geen groenlicht heeft gegeven voor de productie. Gordon heeft hier meer geluk mee, bij hem is het wél zeker dat de soap eraan komt. Al met al is Gerard hartstikke positief en heeft hij 'ongelooflijk veel zin' om het programma met Ruben Nicolai te presenteren. Of de terugkeer van het programma een kijkcijferhit wordt, zegt Gerard het volgende: "Als je niks probeert, weet je het nooit. Ik denk dat het van oudsher zo’n grote naam is, dat het wel goed moet komen."