Spannende tijden voor realitysoap Gerard Joling: 'Afwachten!'

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 19 april 2024 om 13:29
realitynl 63
Gerard Joling zal niet zomaar van de Nederlandse buis verdwijnen. Zo verschijnt hij nog regelmatig in programma's, waar hij veel plezier uit haalt. Gerard heeft onlangs geweldig nieuws met ons gedeeld, iets over een eigen realitysoap?
Vorige week deelde Gerard het nieuws dat hij gaat beginnen aan een realitysoap en dat de eerste beelden erop staan. Hoewel Gerard druk is met programma's zoals The Masked Singer en Secret Duets, laat hij het hier niet bij zitten! Het nieuws dat Gerard mogelijk een eigen soap zou krijgen, was al bekend, maar nu zijn er toch hele spannende tijden voor hem aangebroken!

"Goedkeuring"

Hoewel de eerste beelden inmiddels zijn geschoten, hoort Gerard volgende week of RTL nog doorgaat met de realityserie. Zo zei Gerard bij Shownieuws: "Het gaat allemaal heel goed. We moeten nu even afwachten wat de directie en zij die daarover gaan ervan vinden." RTL gaat de hoofdrol van Gerard in een realityserie 'onderzoeken'. Gerard staat met beide benen op de grond en zal er dan ook niet over in zitten als dit uiteindelijk niets zal worden. "Als het niet doorgaat, is er zo veel werk wat ook fantastisch is, dus ik ben eigenlijk gewoon hartstikke blij."

Comeback Geer&Goor

Geruchten deden eerder de ronde dat het programma van Gerard en Gordon genaamd, Geer&Goor, terug zou komen. Gerard maakte duidelijk dat er hier geen plannen voor zou zijn. "Er zijn nooit besprekingen geweest. Niet met RTL en SBS6 en ook niet met Gordon. Wij gaan het niet doen," gaf Gerard aan. Ook Gordon heeft op de geruchten gereageerd: "Het zijn mooie herinneringen, maar er is gewoon teveel gezegd en gedaan." Gordon kwam met het treurige nieuws dat hij denkt dat de band tussen hem en Gerard ook nooit meer zal herstellen. "Er zijn zoveel dingen gezegd," is de conclusie van Gordon. De wegen van de twee zijn gescheiden, maar niet getreurd, Gordon komt als het goed is ook met een eigen realitysoap.