Stelt Linda de Mol zich aan? 'Iets teveel in jezelf gaan geloven'

BN'ers
door Nienke
woensdag, 26 juni 2024 om 10:34
realitynl 7
We kunnen er allemaal wat van vinden; de mediahouding van Linda de Mol! De biograaf van de Meilandjes, Jan Dijkgraaf, vindt er wat van. Zo is een interview met Linda, niet zo gemakkelijk als dit lijkt. Je zou bij wijze van spreken eerder een interview kunnen hebben met de koning dan dat je met Linda zou kunnen hebben.
Linda de Mol wil graag het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen promoten, maar dit gaat natuurlijk niet zonder interviews! Maar zo gemakkelijk is het niet voor journalisten om een interview met Linda te regelen. Zo moeten journalisten eerst de vragen sturen, hierdoor kan Linda de vragen uitzoeken die ze wèl wil behandelen. Verschillende bekende Nederlanders vinden hier wat van. Volgens Bridget Maasland zijn zelfs de koning en koningin nog makkelijker en onafhankelijker te interviewen. Biograaf Jan Dijkgraaf vindt er ook wat van: "Misschien íetsje teveel in jezelf gaan geloven."

Eisen

Linda stelt natuurlijk niet voor niets deze eisen als journalisten haar willen interviewen. De reden is voor de hand liggend; ze wil natuurlijk voorkomen dat er vragen worden gesteld over haar liefje Jeroen Rietbergen. Toen de situatie bekend werd gemaakt dat Jeroen zich schuldig had bevonden aan grensoverschrijdend gedrag, werd dit groots in het blad van Linda gezet. Nu Jeroen niet vervolgt, lijkt te worden en ze alsnog samen met hem is, lijken de twee er niet te veel over kwijt te willen.

Liefje

Nog voordat de rechtszaak plaatsvond, was Jeroen alweer druk aan het werk. Hij heeft namelijk alle muziek van de serie Gooische Vrouwen gecomponeerd. Net of dat hij al ergens wist dat hij niet vervolgt, zou worden. Laat de bedenker van de serie niemand minder zijn dan zijn liefje Linda. De twee zijn ook meerdere keren samen gespot, het is dus overduidelijk dat de twee samen zijn. Maar waarom mag er niet over gepraat worden?