Wendy van Hout is klaar met alle kritiek: 'Het heeft mij verdrietig gemaakt!'

BN'ers
door Nienke
dinsdag, 04 juni 2024 om 10:15
realitynl 103
Wendy van Hout is de vriendin van de bekende ondernemer Peter Gillis. Los dat Wendy een eigen kledingonderneming heeft, is ze ook bezig met een zang carrière. Al wordt de kritiek wel een beetje te veel voor Wendy...
Wendy van Hout is bekend als de vriendin van Peter Gillis. Peter houdt niet zo van vrouwen die mee willen liften op zijn succes en geld. Gelukkig past Wendy niet in dit straatje, zo runt ze een eigen online kledingonderneming waarbij ze TikTok video's maakt en de kleding promoot. Wendy is op zoek geweest naar een nieuwe uitdaging en is ontpopt tot een ware volkszangeres, al roept dit wel gemengde reacties op.

Passie

Wendy is in de opnamestudio gedoken en heeft haar nieuwe passie gevonden. Wendy is stralend te zien achter de microfoon en zo lijkt het zelfs alsof ze dit al jaren doet! Niet iedereen is het hier mee eens, zo ontvangt Wendy een hoop kritiek met haar single 'Meisje van de handel'.

Zangles!

Jack van Gelder heeft in het programma De Oranjezomer, zijn mening gegeven over de zangkunsten van Wendy. "Dit is zijn vrouw ja", aldus Jack op vraag van de tafel of Wendy een relatie heeft met Peter Gillis. "Die heeft zangles gekregen nadat ze dit had opgenomen. Ja echt, echt waar." Wendy heeft namelijk na de publicatie van haar single aangegeven dat ze op zangles gaat. “Ik wil wel m’n stem verder ontwikkelen, meerdere technieken enzo, want ik ben er natuurlijk nog lang niet, maar het tweede nummer is al klaar en die zijn we al aan het oefenen. Daar zit veel meer techniek in, dus het komt eraan. Ik denk van het najaar en dan gaan we lekker doorpakken.”

Kritiek

Het is niet de eerste keer dat Wendy ongevraagde kritiek krijgt. Wendy reageert een week later op de gebeurtenis. "Bedankt voor het belachelijk maken! Ik kan best wat hebben met mijn gezonde dosis zelfspot en iedereen zijn mening, maar dit... Triest! (...) Het heeft mij verdrietig gemaakt. Het zou allemaal maar over jou gezegd en geschreven worden, walgelijk!" Peter lijkt zijn vriendin te steunen en zegt: "Als je dat graag doet, dan ga je dat doen."
Bron: Wendy.van.Hout
Bron: Wendy.van.Hout