Zaken gaan goed voor Peter Gillis: 'Patsersloep gekocht in Dubai'

Entertainment
door Nienke
woensdag, 01 mei 2024 om 9:12
realitynl 51
Het zijn barre tijden voor vakantieparken-baas Peter Gillis. Onlangs heeft hij alle parken in Nederland moeten sluiten, heeft hij verschillende rechtszaken aan zijn broek hangen, maar dat mag de pret niet drukken! Petertje zou Petertje niet zijn als hij niet pronkt met de mooiste en duurste spullen, zo heeft hij een mooie aankoop gedaan in het rijke Dubai.

Peter Gillis vakantieparken

Het parken-imperium van Peter Gillis wordt steeds kleiner, maar zijn rijkdom wordt kennelijk steeds groter. Nu Petertje met zijn parken doorgaat onder een andere naam, in België, kan hij weer opgelucht zijn geld aan allerlei zinloze attributen spenderen. Zo is Peter samen met zijn vriendin Wendy van Hout op vakantie in Dubai én ook daar hebben ze een mooi aankoopje verricht.

Sloep

Van al die patserbakken waar Peter door heel Nederland en België mee rijdt, heeft hij nu een 'echte' patsersloep in Dubai gekocht. Zo is het te zien op de Instagram van Wendy, dat de twee trots over het bootje lopen. Wendy zegt tegen Peter op de video: "Mooie boot heb je gekocht schat. Goed gedaan." Wendy zal wel héél blij zijn met de aankoop, zo kunnen ze België ontvluchten en vaker naar Dubai gaan.
Bron: Instagram
Bron: Instagram

Onder vuur

Hoewel Peter zijn spullen heeft moeten pakken in Nederland, gaat hij door met de vakantieparken in België. Dit gebeurt natuurlijk wel onder een nieuwe naam, omdat de andere naam erg is geschaad. Maar Peter zal nog vaker moeten terugkeren naar Nederland, door de rechtszaken waar hij in zit. Inmiddels hebben twee exen, waaronder Nicol Kremers, meerdere malen aangifte gedaan tegen Peter, wegens mishandeling. Dat is natuurlijk niet mals en Peter doet er alles aan om het stil te houden. 

Peter Gillis Wendy van Hout verloofd

Gelukkig heeft Peter zijn vriendin Wendy ten huwelijk gevraagd, althans zo staat het beschreven. De twee deelden op 1 april het nieuws dat ze verloofd zijn, maar zoals de datum al zegt: 1 april. Mensen denken dat het een grap is, maar ondertussen is er geen informatie naar buiten gekomen dat dit zo is. Peter kan in ieder geval op de steun van Wendy rekenen, of dit nou in de peperdure sloop is of in de rechtbank.