Wendy van Hout afgewezen door bekende bladen: 'Niet geaccepteerd'

Entertainment
door Nienke
maandag, 06 mei 2024 om 11:59
realitynl 3
Wendy van Hout kunnen we allemaal kennen als de vriendin van vakantieparken-baas Peter Gillis. Ondanks dat Peter vaak in het nieuws komt, wordt Wendy door verschillende bekende bladen afgewezen. Wendy denkt dat dit te maken heeft met één ding, en dit is simpel gezegd onacceptabel.

Wendy van Hout bekend

Wendy van Hout heeft in een korte tijd, veel media-aandacht weten te krijgen. Dit komt natuurlijk allemaal door de relatie met de enige échte Peter Gillis. Toch blijkt dat Wendy niet veel van die aandacht houdt, dit blijkt uit een vraag van een volger. Wendy heeft namelijk een vragenrondje gehouden op haar Instagram, zodat volgers haar beter zou leren kennen. Hier komen opvallende antwoorden uit.

Nadelen van de roem

Iemand wil weten of er voordelen zijn van het leven in de schijnwerpers. Volgens Wendy zit er geen enkel voordeel aan haar bekendheid en zijn er alleen maar nadelen. Ze geeft geen verdere reactie op wat er allemaal nadelig is aan deze bekendheid en behandeld weer andere vragen van volgers. Het zou kunnen zijn dat Wendy niet zo gediend is met de aandacht, omdat haar vriend Peter verschillende rechtszaken heeft lopen vanwege mishandeling én de kritiek op zijn nieuwe vakantieparken.

'Niet geaccepteerd'

Wendy voelt zich niet geaccepteerd, dat is een deel van haar antwoord op de volgende vraag. Zo stuurt iemand in: "Ik lees dat je je tattoo kwijt wil. Klopt dat wel? Is toch jammer?" Daarop antwoordt Wendy met: "Niet per se. Ik houd van mijn tattoos, maar je merkt wel gewoon dat je bijv. niet gevraagd wordt voor bepaalde bladen." Aan de ene kant vind Wendy de aandacht, nadelig maar ze wil wel uitgenodigd worden voor bladen wat haar bekendheid alleen maar groter zal maken. Over de bladen die Wendy weigeren zegt ze het volgende: "Ik noem geen namen." Over haar tatoeages schrijft Wendy dat ze zich niet geaccepteerd voelt en "Dat voelt niet fijn."
Bron: Instagram
Bron: Instagram