Yolanthe Cabau is bezig met een nieuwe uitdaging: 'Cameraploeg!'

BN'ers
door Nienke
donderdag, 27 juni 2024 om 13:12
realitynl 14
Yolanthe Cabau is erg druk met haar eigen lifestylemerk met supplementen en natuurlijk met haar acteerwerk. Maar er blijkt nog plek te zijn in haar leven voor iets nieuws. Zal het dan echt zo zijn dat ze bezig is met een eigen realityserie?
Yolanthe Cabau is bekend vanwege haar optredens in diverse films en haar werk als presentatrice. Naast haar carrière als influencer, heeft ze ook haar eigen lifestylemerk opgebouwd. Maar dat is nog niet alles, ze is ook bekend als voormalige partner van voetballer Wesley Sneijder, met wie ze een zoon heeft. Het begint erop te lijken dat Yolanthe toe is aan iets nieuws in haar leven en dat ze er zelfs al mee bezig is!

Cameraploeg

Yolanthe was afgelopen weekend aanwezig op de bruiloft van een goede vriendin van haar. Yolanthe zou daar niet alleen zijn, helaas niet met een partner, maar wel met iets anders heel leuks. Volgens de bronnen van Juicechannel, had Yolanthe een cameraploeg meegenomen! Het is best opmerkelijk dat je een cameraploeg meeneemt naar de bruiloft van een goede vriendin, maar dat natuurlijk terzijde. Juicechannel vermeldt ook dat ze op de hoogte zijn dat er gewerkt wordt aan een nieuwe realityserie over Yolanthe.

Realityserie

Het lijkt er dus op dat Yolanthe bezig is met een nieuwe realityserie over haar leven. Dit is alleen niet de eerste keer dat ze hiermee bezig is! Zo heeft Yolanthe, 10 jaar geleden, ook een realityserie gemaakt. Destijds werd de serie uitgezonden op SBS6, maar nu zal er gekozen worden om de serie uit te zenden op een streamingdienst. Wij zijn erg benieuwd naar het leven van Yolanthe, zal haar nieuwe lover te zien zijn? Of is Yolanthe misschien bezig met hele leuke projecten? Eerst is het nog afwachten of het werkelijk zo is, maar de kans is aanwezig dat Yolanthe ons zal verrassen met een gloednieuwe realityserie over haar leven!