Zo zag Roy Donders er vroeger uit

BN'ers
door Nienke
zondag, 23 juni 2024 om 9:30
realitynl
Roy Donders heeft wel een comeback weten te maken! Hoewel hij eerder bekend stond als De stylist van het Zuiden, is het nu gewoon 'Roy'. Roy heeft al heel wat veranderingen meegemaakt in zijn leven, zo zag hij er compleet anders uit! Zo zag Roy er vroeger uit!
Roy Donders is geboren en getogen in Tilburg samen met zijn zus Rianne. Roy zag zichzelf voornamelijk als kapper en stylist en richtte zich dan ook op het opmaken en stylen van vrouwen. Hetgeen waar Roy bekend mee is geworden, is een uit de hand gelopen hobby!

Bekend geworden

Roy werd bekend als De stylist van het Zuiden, omdat hij dus als stylist te werk ging. Roy werd voornamelijk bekend door zijn eigen realityprogramma genaamd: Roy Donders: Stylist van het Zuiden. Roy was met het programma een échte kijkcijferhit en heeft het zo'n zes seizoenen gehad! Daar is het niet bij gebleven, zo heeft Roy zelfs een eigen kledingwinkel waarin hij huispakken verkocht! Je begrijpt natuurlijk wel dat deze als warme broodjes over de toonbank zijn gegaan. Helaas moest Roy de deuren sluiten van zijn kledingwinkel, deze ging in 2018 failliet nadat er een paar keer was ingebroken. Daarnaast heeft Roy meegedaan aan verschillende programma’s zoals Expeditie Robinson en Lang leve de liefde. 

Tegenwoordig

Roy is niet meer verdwenen uit de showbizz wereld! Sterker nog; hij is nog bekender geworden! Tegenwoordig heeft Roy nog steeds een realityserie, maar dan met zijn vriendin Michelle Bibi! De twee zijn onlangs trotste ouders geworden van een dochtertje en wonen ze samen in het vertrouwde Tilburg. Roy had ook een eigen cosmetische kliniek geopend, maar deze moest sluiten, omdat Roy niet de juiste vergunningen had. Al met al weet Roy ook met zijn nieuwe realityserie veel bekijks te scoren! Roy zit niet stil, zo heeft hij ook een eigen boek uitgebracht waarin hij openhartig over zijn leven schrijft.
Ben je benieuwd hoe Roy er vroeger uit zag? De foto is hieronder te bekijken!
1014068 868201933206830 5237690082106821717 n
Bron: Facebook @RoyDonders