Zwangerschapsgeruchten rondom Maxime Meiland: 'Volgers weten het zeker!'

BN'ers
door Nienke
donderdag, 20 juni 2024 om 10:35
realitynl 2
De storm aan roddels lijkt maar niet te stoppen! Zo gaan er deze week weer geruchten dat Maxime Meiland mogelijk zwanger zou zijn! Volgers denken dit niet zomaar en aan de hand van verschillende uitspraken in de media, zou dit best wel waar kunnen zijn! Zou het of niet?
Maxime Meiland kunnen we kennen als de dochter van Erica en Martien Meiland. De Meilandjes zijn voornamelijk bekend geworden door hun deelname aan 'Ik vertrek' en later kregen ze hun eigen realityshow met 'Chateau Meiland'. De Meilandjes zijn een grote hit en alles wat ze doen, lijkt in goud te veranderen. Maxime heeft twee dochtertjes, waarvan ze een dochtertje samen met haar man Leroy Molkenboer heeft gekregen. De twee zijn inmiddels getrouwd en wonen in een mooi onderkomen. Er gaan al langere tijd geruchten over een derde kindje...

Buik!

Hoewel de Meilandjes aan het rondreizen zijn voor de opnames van een nieuw seizoen van Chateau Meiland, is het overduidelijk te zien dat ze in Frankrijk verblijven. Maxime deelt een foto op Instagram en schrijft daarbij: "Chateau meid". Maxime poseert voor een chateau, maar de foto brengt veel reacties los bij haar volgers! "Zwanger?”, vraagt een volger. En een ander: "Dat dacht ik ook.” Er zijn ook volgers die denken dat het komt door de blouse die Maxime draagt: "Het blouseje staat naar voren!”, maar veel volgers weten het zeker: "Zwanger inderdaad.”

Gezinsuitbreiding

Het is niet de eerste keer dat er geruchten zijn van gezinsuitbreiding voor Maxime. Onlangs deelde Maxime nog een romantische foto met Leroy. Hier werd natuurlijk op gereageerd met: "Aankondiging baby nummer 3 binnenkort". Opvallend was dat Maxime de reactie had geliked.

Geheim

Maxime maakt er dan ook geen geheim van dat ze graag een derde kindje zou willen. Zo onthulde Maxime dat ze geen anticonceptie meer gebruikt. "Ik gebruik geen andere anticonceptie”, vertelde Maxime in gesprek met weekblad Story. "Dat deden mijn oma en moeder ook nooit. Nee, Leroy en ik gebruiken ook geen condooms, dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom.”