Maan is erg dankbaar na haar periode van rust: 'Terug naar de basis'

BN'ers
door Nienke
maandag, 10 juni 2024 om 15:00
zangeres maan gaat voor nieuwe look
Zangeres Maan is even uit de spotlights geweest om weer een beetje tot zichzelf te kunnen komen. Onlangs was het dan zo ver! Maan maakte ein-de-lijk haar comeback met haar nieuwe nummer 'paranoia'. Hoewel de reacties erg verschillend waren, reageert Maan dankbaar op de periode van rust die ze heeft gekregen.
De rust is wedergekeerd in het drukke, onstuimige leven van zangers Maan. Op achttienjarige leeftijd won Maan The Voice of Holland en dit heeft natuurlijk haar wereld op zijn kop gezet! Maan rolde in het leven van een succesvolle zangeres en zo had ze in een korte tijd al velen hits op haar naam staan. Maar op een gegeven moment werd het allemaal teveel voor Maan, ze had behoefte aan rust en een ontdekkingstocht naar wie ze is en wat ze wil! Maan heeft deze tijd gepakt en bedankt al haar volgers voor de tijd die ze heeft gekregen.

Trots

Maan deelt vol trots foto's op haar Instagram met een opvallende caption erbij. Zo schrijft Maan het volgende: "Trots op wie met me mee groeit en open staat voor nieuwe dingen, trots op t loslaten, gewoon best beetje trots op het niet bang zijn en geloven." Maan hield zich ook een tijdje afwezig, omdat ze op een schrijverskamp in Noorwegen heeft gezeten. Voor Maan is dit iets waar ze trots bij stil staat en ze ontvangt veel steun bij haar volgers. "Geweldig Maan. Doe wat jij leuk vindt", en "Ik ben trots op je lef en ik volg je in alles wat je doet. Go Maan", is wat mensen reageren. Onlangs heeft Maan ook nog een bekende prijs weten te winnen!

Reacties

Toch lijkt de storm van kritiek nog niet helemaal voorbij te zijn. Hoewel er geruchten zouden zijn dat Maan ernstig verslaafd zou zijn aan de drugs, is dit volgens de zangeres niet het geval. Onlangs publiceerde Maan, na een lange tijd wachten, het nieuwe nummer 'Paranoia'. Fans reageren verschillend op het nummer: "Vreselijk, jezelf verloren," en de ander: "Anderen die niet kunnen meegaan met jouw groei zijn degene die het je niet gunnen!" Al met al lijkt Maan gelukkig te zijn met de persoon en artiest die ze nu is.