Elianne Zweipfenning geeft een sneer aan haar ex Thomas Berge: 'Teruggaan naar de vader van je kind'

BN'ers
door Nienke
maandag, 01 juli 2024 om 13:25
realitynl 4
De relatie tussen Elianne Zweipfenning en Thomas Berge, is niet zoals zij het voor ogen hadden. De twee zijn niet meer bij elkaar en hebben ook geen fijn contact. Zo heeft er zelfs politie te pas moeten komen bij een conflict tussen de twee. Is er een kans dat Elianne haar ex toch een beetje zal missen?
Elianne Zweipfenning en Thomas Berge hebben een hele tijd een relatie gehad, zo hebben ze zelfs twee kinderen gekregen. Helaas bleek het toch niet helemaal te werken en zijn ze uit elkaar gegaan. Er gingen meerdere geruchten dat Thomas het niet alleen bij Elianne heeft weten te houden. Elianne deelde destijds dan ook een foto op haar Instagram, met een sneer naar Thomas. Later bleek Elianne hier toch spijt van te hebben en haalde ze het eraf. De twee hebben onlangs ook nog een conflict gehad, waarbij politie van pas moest komen. De politie heeft dan ook bevestigt dat ze aanwezig waren vanwege ‘een incident in de relationele sfeer’.

Sneer

Hoewel Thomas zijn takenlijstje lijkt af te vinken van wat hij het weekend heeft gedaan, lijkt Elianne een sneer uit te delen aan haar lieftallige ex. Elianne heeft onlangs nog toegegeven dat ze voor alle kosten van de kinderen opdraait en dat Thomas er niets om lijkt te geven. "Weekend na vijf fijne shows”, schrijft Thomas Berge op Instagram. "Kindjes weer gezien en nu naar mijn grote man. Leven is goed.” Het lijkt erop dat Elianne dit ook heeft gezien, zo deelt zij weer het ander. In een story die alleen haar beste vrienden op Instagram kunnen zien, schrijft ze het volgende: "Teruggaan naar de vader van je kind, of voor de rest van je leven in het water leven.”
Het is vrij logisch waar Elianne voor zou kiezen, zo deelt ze er beelden bij dat iemand het water in springt. Elianne zou liever in het water willen leven dan teruggaan naar haar ex Thomas.
schermafbeelding 2024 07 01 om 102209
Bron: Reality_fbi