Elianne Zweipfenning over financiële situatie: 'Thomas draagt niets bij'

BN'ers
door Nienke
woensdag, 05 juni 2024 om 10:40
realitynl 111
Elianne Zweipfenning en Thomas Berge zijn onlangs uit elkaar gegaan. Nu staat Elianne er alleen voor, met de twee kinderen die ze heeft gekregen met Thomas. Op Instagram heeft Elianne het een en ander gezegd over de financiële situatie met betrekking tot de kinderen.
Thomas Berge en Elianne Zweipfenning hebben samen twee kinderen gekregen, de eenjarige zoon Saint en hun pasgeboren dochtertje Sky Méa. Ondanks dat de relatie er niet meer in zit voor de twee, vragen volgers van Elianne zich af hoe ze haar werk en zorg voor de kinderen combineert.

Financiën 

Vervolgens geeft Elianne antwoord op de vraag: "Gelukkig kan ik veel vanuit huis opnemen of rondom huis en zelf mijn werkuren/tijden inplannen”, antwoordt Elianne op haar Stories. Ook vertelt Elianne dat Thomas financieel niets bijdraagt. "Momenteel betaal ik alles zelf voor beide kinderen en mezelf natuurlijk.”

Relatiebreuk

De twee zijn inmiddels al een tijd uit elkaar, geruchten zouden een ronde doen dat Thomas contact zou hebben gehad met andere vrouwen. Hoewel Elianne dit bevestigde, ontkent ze het later toch. Thomas zou het al die tijd al hebben ontkent. Vlak na de breuk zou het erg uit de hand gelopen zijn tussen Elianne en Thomas. Elianne wilde de laatste spullen van haar en de kinderen halen, maar daar zou Thomas boos om geworden zijn.

Geruchten

Volgens Juicechannel heeft Thomas, Elianne op de grond geslagen. Vriendinnen van Elianne bevestigden aan RTL Boulevard dat het verhaal op Juicechannel klopt, maar Thomas ontkent de geruchten. "Ik ben diep geschokt en bedroefd door de onterechte aantijging van mishandeling op enkele juicekanalen. Ik heb mijn ex nog nooit geslagen en ik zal dit ook nooit doen, wat ze ook over mij zegt. Ze is de moeder van mijn kinderen”, zei hij tegen RTL Boulevard. Tegelijkertijd is Elianne bewijs aan het verzamelen en is de politie op de hoogte.