Karel Gerlach is voor het eerst openhartig over de relatie die hij met Maan heeft: 'Roddels over drugsgebruik'

BN'ers
door Nienke
dinsdag, 18 juni 2024 om 12:00
realitynl 7
Maan en haar vriend Karel Gerlach zijn inmiddels al een tijdje samen. Hoewel de geruchten rond zouden gaan dat de twee uit elkaar zouden zijn, is dit toch niet het geval. De twee waren namelijk samen op een liefdestripje. Karel heeft voor het eerst in een interview, openlijk gesproken over die relatie die hij heeft met Maan. Hij spreekt het een en ander uit over Maan...
Maan de Steenwinkel en Karel Gerlach vormen samen een setje, zo hebben ze elkaar in de studio ontmoet. Karel zit namelijk in een band genaamd Goldband en Maan heeft al vele hits op haar naam staan. Zo bracht Maan met Goldband een nummer genaamd 'Stiekem' uit. Stiekem was het zeker, zo hadden de twee toen al een oogje op elkaar.

Zoetig

In een uitgebreid interview met 3voor12 heeft Karel voor het eerst in een lange tijd openlijk gesproken over zijn relatie met Maan. Er wordt aan Karel gevraagd wie zijn leven het meest op een positieve manier heeft beïnvloed en hij reageert met het volgende: "Heel zoetig, maar ik wil toch mijn vriendin even naar voren schuiven. Maan is één van de meest bijzondere mensen die ik ooit heb ontmoet."

Roddels

Karel heeft veel bewondering voor de manier waarop Maan omgaat met alle negativiteit en geruchten die over haar rondgaan. "Ze krijgt zoveel negativiteit over zich heen: haar privéleven ligt onder een vergrootglas, er zijn allerlei roddels over met wie ze de lakens heeft gedeeld, over drugsgebruik, en eigenlijk is ze precies het tegenovergestelde van wat mensen zeggen. En toch sluit ze zich niet af van anderen."

Liefde

Dat de twee smoorverliefd zijn op elkaar, dat is wel duidelijk. Karel geeft ook aan dat hij veel van Maan leert. De twee lijken elkaar goed te beïnvloeden, zo vertelt Karel: "Als ik bot doe, of niet goed in mijn vel zat, dan blijft ze altijd positief, een luisterend oor. Heel kalm. Daardoor is onze relatie zo sterk, we zijn een hele goeie match." Al met al zijn de twee gelukkig met elkaar en is het een uniek moment dat Karel zo openhartig is over de relatie van de twee.