Geen sprake meer van relatiebreuk: Maan en Karel delen beelden van hun liefdestrip

BN'ers
door Nienke
dinsdag, 14 mei 2024 om 15:14
realitynl 31
Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest, zowel in haar carrière als met haar relatie met Goldband-lid Karel Gerlach. De twee delen foto's van een liefdestripje naar de wereldstad Londen.
Onlangs gingen er geruchten rond dat de relatie over zou zijn tussen Maan de Steenwinkel en haar bekende vriend Karel Gerlach. De twee hebben in het begin het nummer 'Stiekem' met elkaar gemaakt. Dit bleek een ware hit te zijn, maar veroverde ook elkaars hart. Vanaf dat moment stond het verliefde stel, vaker op het podium. Op een gegeven moment bleek Maan van de aardbodem verdwenen te zijn. Maar om alle geruchten te ontkrachten: de foto's die het stel heeft geplaatst, laten wel wat anders zien!

Ontdekken

Aan de foto's is te zien dat Maan en Karel, samen zijn in Londen. Niks is natuurlijk leuker dan de cultuur en de kunst van de grote stad te ontdekken! "Moulin Rouge & many more.." is wat Maan onder de foto's schrijft.

Herontdekken

Maan de Steenwinkel heeft in een onzekere periode gezeten wat betreft haar carrière. Ze wilde zichzelf herontdekken, omdat de muziek die ze voorheen maakte, niet meer aansloot bij haar als persoon. Onlangs heeft ze haar nieuwe nummer 'Paranoia' gereleased, en daar kwamen nogal verschillende reacties bij kijken. Niet alleen de muziekstijl van de zangeres heeft een andere wending gekregen, ook haar uiterlijk! Zo heeft ze een korte coupe en is ze bijna niet meer te herkennen.

Relatie

Wat betreft de relatie van Maan, ziet het er voor nu naar uit dat dit wel goed moet zitten. Hoewel de geruchten gingen, dat het niet zo goed zou gaan met de twee, hebben ze het tegendeel bewezen. Maan zou een tijd, veel gebruik gemaakt hebben van drugs, mensen vermoeden dat dit komt door Karel. Het was geen geheim dat de mannen van Goldband, hier en daar wel wat verdovende middelen zouden gebruiken voor- en tijdens hun optredens. Maan zei destijds dat er geen zorgen om haar gemaakt hoeft te worden, alles gaat goed met haar.