Wanhopige zet van Joost Klein: 'Deelname voor België aan het Eurovisie Songfestival?!'

BN'ers
door Nienke
dinsdag, 02 juli 2024 om 11:00
realitynl 3
Joost Klein steekt het niet onder stoelen of banken dat hij graag nog een keertje zou mee willen doen met het Eurovisie Songfestival. Dit heeft de zanger al meerdere keren laten weten in de Nederlandse media, maar nu ook in de Belgische! Dit komt wel heel wanhopig over...
Joost Klein, droom groot. Dat is waar Joost Klein bekend om staat. Het was Joost zijn grootste droom om mee te doen aan het Eurovisie Songfestival. Deze droom kwam uiteindelijk uit, maar niets bleek minder waar. Joost heeft de finale van de zangcontest niet mee mogen doen. Waarom niet? Nou, er zou een incident hebben plaatsgevonden met een cameravrouw en deze zou Joost hebben geslagen. De ontwikkelingen van het onderzoek wat destijds plaatsvond, waren niet ontwikkeld genoeg om Joost mee te laten doen. Tot groot verdriet voor Joost zelf, zijn fans, maar tegelijkertijd ook heel Nederland!

Deelname

Concert

Joost was afgelopen weekend te zien bij zijn optreden in het Belgische Genk. Hier werden verschillende bordjes omhoog gehouden waarop stond dat Joost volgend jaar Nederland weer moet gaan vertegenwoordigen. Joost reageerde op de bordjes en zei: "Wie zegt dat ik voor dat land wil gaan"? Het lijkt erop dat Joost wel een kans ziet om België te vertegenwoordigen. "Bel me, Studio Brussel", riep hij tijdens zijn show.

Buurland

Joost wil een mogelijke kans tot een tweede deelname zo veel mogelijk vergroten! Als Nederland zich mogelijk niet zal kwalificeren, door de onderzoeken heen, dan moet Joost iets nieuws bedenken. Wat is er nou beter dan het vertegenwoordigen van... België! Ja, voor Joost klinkt dit als muziek in de oren. Joost heeft voornamelijk fans in Nederland, België en Duitsland, dus zo'n gek idee is het niet. Joost plukt hier de voordelen van, maar de Nederlanders voelen zich misschien achtergelaten?