Wendy van Hout mag haar kinderen niet meer zien: "Afgeperst met intieme filmpjes"

BN'ers
door Nienke
donderdag, 30 mei 2024 om 15:00
realitynl 93
Wendy van Hout is de vriendin (of verloofde) van Peter Gillis en ze heeft vijf kinderen uit drie eerdere relaties. De band die ze met één van de vaders heeft, loopt niet geheel op rolletjes, waardoor ze haar middelste kinderen niet meer mag zien.
Wendy van Hout heeft, net zoals haar vriend Peter Gillis, problemen met bepaalde exen. Zo zou de vader van de jongste zoon van Wendy, haar hebben afgeperst met intieme filmpjes. "Ik heb na de rechtszaak van vorig jaar een mooi vonnis gekregen, waarna ik in januari inzage kreeg in zijn gegevensdragers. Meneer bleek bijna twintig filmpjes van mij in bezit te hebben." De beelden zou je volgens Wendy als intiem kunnen omschrijven

Tussen twee vuren

Dit is helaas niet de enige ex waar Wendy problemen mee heeft, zo ook de vader van haar middelste kinderen. Zo mag Wendy haar middelste kinderen niet meer zien en heeft hij dit zelf besloten. Wendy geeft aan dat ze nog wel contact heeft met haar kinderen, maar dat ze elkaar niet meer kunnen zien. "Mijn kinderen zitten nu in een loyaliteitsconflict en worden tussen twee vuren gezet. Dat is niet de bedoeling. Een van de twee sluit zich een beetje van me af, de ander wil bij mij wonen.”

"Ouderverstoting"

Wendy bevindt zich in een "pijnlijke" en "lastige" situatie en wil het liefst niet te veel delen wat betreft het conflict met haar exen. Wendy geeft wèl aan dat "Ouderverstoting" een veel voorkomend fenomeen is en dat dit vaker door vaders komt. Wendy hoopt dat ze de draad weer kan oppakken met haar zoontjes. "Ik hoop dat we in de toekomst weer in goede harmonie samen voor onze zoons kunnen zorgen."

Positiviteit 

Ondanks het slechte nieuws, is er ook nog goed nieuws voor Wendy en Peter. Zo hebben de twee een foto gedeeld, met het nieuws dat ze verloofd zouden zijn. Of dit echt zo is, is niet bevestigd, wel hebben de twee dit tot nu toe niet ontkent. Ook timmert Wendy aan de weg als échte volkszangeres, dit doet ze naast haar baan als online kledingverkoopster.