Dit is de ex-vrouw van Ali B

Entertainment
door Nienke
zondag, 30 juni 2024 om 9:30
realitynl 3
Hoewel Ali B momenteel veel in rechtszaken te vinden is, was hij voorheen gelukkig getrouwd en een trotse vader van drie kinderen. Het is gek voor Ali, hoe zijn leven zo is omgeslagen. Het is natuurlijk nog gekker voor de vrouw van Ali, haar ex-man wordt beschuldigd van vier zedenfeiten! Benieuwd wie deze vrouw is?
Ali B was voorheen bekend als rapper en hij was in verschillende programma's te vinden. De wegen tussen Ali en zijn toekomstige vrouw, kruiste elkaar in 2002. De vrouw waarmee Ali vier jaar later zou trouwen, was op dat moment de eigenaresse van het productiebedrijf SPEC. We hebben het over niemand anders dan Breghje Kommers.

Relatie

Ali en Breghje hebben elkaar ontmoet in 2002, bij haar eigen productiebedrijf SPEC. Breghje had daar de leiding en daar liep ze Ali op het lijf. Het heeft niet lang geduurd, voordat de twee gingen trouwen! Zo stapten ze in 2006 samen in het huwelijksbootje. Al snel werd Ali betrokken als partner van het bedrijf, dat artiesten als Ronnie Flex, Najib Amhali en Famke Louise vertegenwoordigde. Breghje bood een gouden kans voor Ali, hierdoor kon hij eindelijk zijn talent op een goede manier benutten. Samen kregen Breghje en Ali drie zoontjes.

Vreemdgaan

Na de aflevering van BOOS, waarin bekend werd gemaakt dat Ali werd beschuldigd van verkrachting en aanranding. Hierdoor werd ook gelijk het nieuws bekend dat Ali zijn vrouw meermaals heeft bedrogen. In de Haarlemse rechtbank bekende Ali dat hij het overspel ook heeft toegegeven bij zijn (inmiddels ex-vrouw) Breghje. "Ik zit met een vrouw die twintig jaar bedrogen is. Ik heb haar onrecht aangedaan. Ik heb niet alleen ontkend tegen haar, maar heb zelfs gezegd dat ze gek is.”

Uit elkaar

De twee zijn in 2023 van elkaar gescheiden. In een afgeluisterd telefoongesprek noemde ze Ali B als “ziek" en "manipulatief". Maar ook een"pathologische leugenaar die hulp weigert”. Toch zal ze altijd wel verbonden blijven met Ali, hij blijft tenslotte de vader van hun kinderen.