Gaat Wendy van Hout hetzelfde pad bewandelen als Nicol Kremers?

BN'ers
door Nienke
maandag, 10 juni 2024 om 10:30
realitynl 122
Wendy van Hout heeft onlangs een begin gemaakt aan haar zangcarrière. Ondanks dat Wendy veel verschillende reacties heeft gekregen, sluit ze het uit dat ze wèèr een andere weg in zal slaan. Zo heeft weekblad Party in een interview met Wendy gevraagd of ze misschien wel hetzelfde pad zal volgen als de ex van Peter Gillis namelijk, Nicol Kremers.
Wendy van Hout heeft onlangs haar eerste single genaamd: "Meisje van de Handel" uitgebracht. Er zijn beelden van haar eerste optreden vertoond in een uitzending van De Oranjezomer. Zo reageerde Jack van Gelder het volgende: "Die heeft zangles gekregen nádat ze dit had opgenomen. Ja, echt waar”.

Kritiek

De reacties en kritiek is Wendy niet in de koude kleren gaan zitten, zo is dit niet het enige wat Wendy over haar heen heeft gekregen. De kritiek heeft haar overduidelijk geraakt en deelt het volgende op Instagram: "Het heeft mij verdrietig gemaakt!" Daar blijft het niet bij, zo deelt ze ook een sneer uit: "Bedankt voor het belachelijk maken!” Toch vindt Wendy dat haar eerst optreden, nog niet zo slecht was. "Ik vond het eindresultaat toch niet zo heel slecht”, zegt ze in gesprek met weekblad Party.

Steun

Wendy wordt gesteund door haar vriend Peter Gillis en zo vond ze de reacties van haar volgers wel meevallen. "Het valt heel erg mee met de negatieve reacties. Waar er normaal een bak ellende losbarst als ik iets post, bleef dat deze keer uit. Ik ben ook al geboekt om te komen zingen.”

Nieuwe weg

Wendy sluit niet uit dat ze niet nog een andere weg zal bewandelen. Zo zegt ze zelf: "Misschien zeg ik over een jaar wel nou, dat heb ik gedaan, ik stop ermee en ga een boek schrijven of een documentaire maken. Ik zie het wel, maar ik bewandel zoals gezegd mijn eigen pad en pak alle kansen.” Nicol Kremers is de ex van Peter Gillis en direct nadat het over was tussen de twee, begon ze met het werken op een exclusief platform. Het antwoord op de vraag of Wendy dit ook zal doen is al vrij snel duidelijk: "Je mag altijd uitstapjes maken vind ik, maar je zal mij nóóit op OnlyFans zien, daar heb ik te veel zelfrespect voor.”