Onzekere tijd voor realityserie van Gordon: 'Weinig personeel'

BN'ers
door Nienke
dinsdag, 14 mei 2024 om 10:23
realitynl 27
Gordon kondigde het heugelijke nieuws aan dat er een realityserie over hem komt. Zo zouden de opnames in volle gang zijn, in zowel binnen- als buitenland. Nu komt er toch weer ander nieuws naar buiten, zo zouden er wat tegenvallers zijn voor Gordon.
De realityserie van Gordon: de reacties zijn erg verschillend. Gordon heeft er zelf helemaal zin in en kan niet wachten totdat mensen de serie kunnen bekijken. Dit betekent ook dat Gordon weer zijn comeback kan maken op televisie bij SBS 6. Best opvallend, aangezien hij met een hoop bonje de zender heeft verlaten. Dat mag de pret niet drukken, alleen lijkt alles niet te gaan zoals gewoonlijk. John van den Heuvel, wiens bedrijf de opnames verzorgd van de serie, reageert op de geruchten of de serie daadwerkelijk doorgaat of niet.

Problemen?

Tina Nijkamp heeft in haar podcast vertelt dat er een nieuwtje over Gordon is: "Zoals we weten is hij bezig met het filmen van zijn realitysoap en die soap zou in oktober van start moeten gaan bij SBS 6, maar er gaan diverse geruchten dat het heel moeilijk is om personeel te vinden voor het draaien van die soap.” Het tekort van personeel, kan onder andere komen door de drukte met andere realityseries. Zo wordt er natuurlijk ook gedraaid voor de Bauers, Gerard Joling en natuurlijk zijn de Meilandjes niet te vergeten. De kans dat er hierdoor te weinig personeel is, om de soap van Gordon te filmen, is volgens Tina aanwezig.

In duigen

Als er geen extra personeel komt om de serie van Gordon te filmen, kan het zomaar zijn dat zijn plannen in duigen zullen vallen. John van den Heuvel heeft gereageerd op de uitspraak van Tina, zo laat ze het volgende weten: "Hij zegt dat ze heel druk zijn met de Gordon soap (al heel veel in binnen- én buitenland gedraaid), dat ze inderdaad nog wel wat mensen kunnen gebruiken, maar niet alleen voor de Gordon-soap.” Nu is het de vraag, of dat de serie eind oktober zal verschijnen.