Ex-vriendin Jaimie Vaes kent de nieuwe vriendin van Lil' Kleine: 'Personal trainer?!'

BN'ers
door Nienke
dinsdag, 02 juli 2024 om 9:30
realitynl 65
Het verlossende woord is er dan toch eindelijk: Lil' Kleine heeft opnieuw de liefde gevonden. Hoewel er hier en daar de geruchten weleens rond zijn gegaan met wie de rapper dan nu weer samen zou zijn, is het dan écht zover. Maar er is wel een addertje onder het gras, zo blijkt ex-vriendin Jaimie Vaes, haar ook wel te kennen...
Lil' Kleine oftewel Jorik Scholten is weer helemaal gelukkig in de liefde. Nadat er regelmatig geruchten over de rapper verscheen, heeft hij het toch echt bevestigt. Met een foto op Instagram, maakte hij het kundig voor duizenden mensen! Nu we weten dat Anna Groeneveld de gelukkige is, weten we inmiddels ook dat de ex-vriendin van Lil' Kleine, genaamd Jaimie Vaes, haar ook lijkt te kennen.

Contact

Er was namelijk te zien dat Jaimie de nieuwe liefde van Lil' Kleine al volgt op Instagram. Maar waar kennen die twee elkaar dan van? Volgens informatie van RTL Boulevard kennen de twee elkaar door de zus van Anna! Haar zus is namelijk de personal trainer van Jaimie, waardoor Jaimie ook de nieuwe liefde van haar ex volgt! Dat is allemaal wel heel toevallig, maar de wereld is klein.

Ex

Jaimie en Lil' Kleine kregen in 2017 een relatie en ze waren zelfs verloofd! Maar ze gingen ook weer uit elkaar, kwamen weer samen en zo ging dit riedeltje nog wel even verder. Het was een perfect voorbeeld van een knipperlicht relatie. De twee hebben in 2019 hun zoontje genaamd Lío verwelkomd. Nadat er beelden verschenen dat de rapper, Jaimie heeft mishandeld, ging het balletje rollen. Lil' Kleine ontkende dit meerdere keren. Inmiddels zijn ze al een langere tijd uit elkaar en hebben ze zelfs co-ouderschap over hun zoontje. Hierdoor zien ze elkaar wel vaker, maar de band is enigszins beter geworden. De twee zullen nooit meer samen komen, maar kunnen wel met elkaar omgaan als het gaat om hun zoontje.