Lil' Kleine bevestigt zijn nieuwe liefde: 'Is zijn nieuwe nummer toeval of speciaal voor haar gemaakt?'

BN'ers
door Nienke
maandag, 01 juli 2024 om 9:20
realitynl 2
Het liefdesleven van Lil' Kleine is iets wat we graag op de voet volgen. Eerder gingen er al geruchten of de rapper samen zou zijn met andere dames, maar niets is minder waar! Lil' Kleine heeft zijn nieuwe liefde officieel bekendgemaakt.
Lil' Kleine kunnen we kennen vanwege zijn carrière als rapper en zo verschijnt hij regelmatig in het nieuws. Hij heeft een relatie gehad met Jaimie Vaes en hebben samen een zoontje genaamd Lío. De twee zijn al een langere tijd uit elkaar, vanwege een gewelddadige relatie die de twee met elkaar hadden. Inmiddels hebben de twee co-ouderschap over hun zoontje en hebben ze redelijk contact.

Geruchten

Lil' Kleine zit niet stil, zo heeft hij verschillende vrouwen verslonden. Er zijn al zo vaak geruchten naar buiten gekomen dat de rapper prettig gezelschap krijgt van verschillende vrouwen. Maar deze keer is het toch écht menens. De rapper werd afgelopen weekend gespot met een dame op een feest genaamd Sunrise festival in België. Ook deelde de rapper een foto met dat er wel 500 rozen in zijn auto te zien waren. De juicekanalen sloegen meteen op hol; wie is deze dame waar de rapper zo verliefd op is?

Nieuwe liefde

Nadat er verschillende informatie rond is gegaan over wie de nieuwe vriendin van Lil' Kleine zou zijn, deelt hij 's avonds zelf een foto op Instagram. De beelden liegen er niet om, het is nu wel duidelijk dat de rapper stapelverliefd is! De dame om wie het gaat, is niemand minder dan Anna Groeneveld. Lil' Kleine deelt foto's waarop de twee knuffelend en kussend te zien zijn, met de caption: "Alles". Het is best toevallig dat het laatste nummer van de rapper 'Anna' heet. Zou hij dit speciaal voor zijn nieuwe vriendin gemaakt hebben? Mensen reageren het een en ander in de reacties over of het 'toeval' is. Wij wensen de twee in ieder geval veel geluk!