Gordon is op zoek naar iets nieuws: 'Huwelijksaanzoek!'

BN'ers
door Nienke
donderdag, 20 juni 2024 om 9:45
realitynl 27
Gordon voelt zich weer helemaal thuis in het showbizz-wereldje. Inmiddels is Gordon druk met het maken van zijn eigen realityserie. Het ziet er alleen naar uit dat Gordon tijd over heeft, want Gordon is klaar voor iets nieuws! Gordon plaatst een oproep op Instagram en dit is niet iets wat we hadden zien aankomen.
Gordon is een veelzijdige man, van het zingen van nummers tot aan het presenteren van programma's! De man zit al jaren in het vak, al is hij er vorig jaar wel eventjes tussenuit geglipt. Dit was van korte duur, onlangs kondigde hij alweer zijn comeback aan! Eerder heeft Gordon al bekendgemaakt dat hij een eigen realityserie krijgt, de opnames zijn dan ook in de maak. Hier blijft het niet bij, Gordon heeft nog een leuke verrassing voor ons in petto!

Nieuw format

Gordon is op zoek naar hulp van mensen, gebeurtenissen en andere zaken. Waarom? Gordon heeft een nieuw format opgezet en dit heet: "Lieve Gordon". Niets is te gek, de redenen van het aanmelden aan het programma, kunnen geheel verschillen. Zo zegt Gordon dat "een huwelijksaanzoek", een "aanpassing in je woning" of mensen die hem "gewoon een keertje willen ontmoeten" voorbeelden van mogelijkheden zijn. Wanneer en waar het programma op zal verschijnen is nog niet bekendgemaakt. Eerder vermeldde RTL Boulevard dat Trinity Media de producent is. Zij zouden "in gesprek zijn met verschillende zenders" en dat "er vanuit hen interesse is voor het programma".
Bron: Instagram @Gordonheukeroth
Bron: Instagram @Gordonheukeroth

Reality

Komend jaar zal Gordon in ieder geval te zien zijn op SBS6 met zijn eigen realityserie. Hij neemt ons mee naar de heropening van zijn eigen koffietent in Blaricum en laat natuurlijk een stukje van zijn privéleven aan ons zien. Vorige maand bevestigde Talpa de realitysoap, nadat de zanger eerder tegen Shownieuws zei dat de "soap dit najaar" te zien zal zijn. Gordon geeft aan dat er "ontzettend leuke dingen zijn gefilmd" en ook wij kunnen niet wachten totdat de serie te zien zal zijn!