Joost Klein maakt een comeback met een nieuw nummer na het Eurovisie Songfestival: 'Heb er van geleerd'

BN'ers
door Nienke
woensdag, 05 juni 2024 om 10:45
realitynl 110
Joost Klein heeft voor het eerst sinds het Eurovisie Songfestival een nieuw nummer uitgebracht! De zanger lanceerde het nummer 'Luchtballon' en laat daarin het een en ander weten...
Het nieuwe nummer van Joost Klein, genaamd Luchtballon, is vanochtend gereleased en het is een bewerking van Right here waiting for you van Richard Marx. In het nummer benoemd hij niet letterlijk het Eurovisie Songfestival, maar wel een aantal dingen wat wel degelijk met de wedstrijd te maken heeft. 

Moe

Dat de diskwalificatie veel met Joost heeft gedaan, wordt wel duidelijk in zijn nieuwe nummer. Er komen teksten voorbij zoals: "Het verleden doet zeer, maar ik heb er van geleerd." Maar ook geeft Joost aan dat hij "zo moe" wordt van mensen en dat er sprake is van "veel te veel prikkels". Op de foto van het nummer is het een en ander te zien wat te maken heeft met het Eurovisie Songfestival. Op het plaatje is namelijk zijn Eurovisie-outfit te zien en de blauwe vogel, die bij zijn act hoorde, is ook te zien.

Onderzoek

Hoewel het Eurovisie Songfestival inmiddels een tijdje geleden is, is het onderzoek naar Joost nog steeds niet afgerond. Joost Klein heeft twee keer een melding gemaakt vanwege een onveilige werksfeer achter de schermen. Joost is niet de enige, zo hebben een aantal landen zich daar bij aangesloten. De organisatie van het Eurovisie Songfestival heeft gisteren het nieuws bekend gemaakt dat ze een onderzoek zullen starten naar de sfeer. De organisatie heeft een onafhankelijke partij ingeschakeld om dit te onderzoeken.

Populariteit 

Ondanks dat de droom van Joost is omgeslagen naar een nachtmerrie, is zijn populariteit door het dak heen gegaan. Inmiddels heeft Joost meer dan 1,8 miljoen volgers op Instagram en wordt zijn 'Europapa' over de hele wereld beluisterd. Wij zijn benieuwd wat de uitkomst zal zijn van de onderzoeken die lopen, maar Joost heeft in ieder geval zijn mediabekendheid verdiend!