Zo is Monica Geuze bekend geworden

BN'ers
door Nienke
zaterdag, 22 juni 2024 om 11:00
realitynl 5
Monica Geuze kunnen we allemaal kennen vanwege haar rol als presentatrice, voormalig YouTuber en natuurlijk als influencer. Monica heeft haar werkzaamheden goed op een rijtje staan en het lijkt haar gemakkelijk af te gaan. Maar hoe is Monica zo bekend geworden?
Monica Geuze kunnen we tegenwoordig kennen als een échte zakenvrouw, met een eigen goedlopend bedrijfje. Laten we haar verdere werkzaamheden op televisie en natuurlijk achter de microfoon van de podcast niet vergeten! Monica heeft haar influencer-carrière ook aardig op de rit, ze heeft ruim 1,4 miljoen volgers op haar Instagram, dit is natuurlijk erg indrukwekkend en brengt het een en ander op!

Bekend geworden

Monica is niet voor niets zo bekend geworden, zo heeft ze een hele fanbase achter haar staan! Om te weten hoe Monica zo bekend is geworden, moeten we wel iets verder terug in de tijd. Monica behaalde haar successen en bekendheid door middel van haar YouTube-kanaal. Het kanaal genaamd 'Monica Geuze' richtte Monica in 2014 op, ze was toen 21 jaar. Haar kanaal werd al snel succesvol in Nederland. Monica maakte video's over haar dagelijks leven, en al snel verscheen er een andere bekendheid in haar vlogs: Lil' Kleine, die destijds haar vriend was. De twee gingen op een gegeven moment uit elkaar, maar daarnaast had Monica ook een eigen dj-carrière. Ze werkte samen met bekende rappers waaronder Ronnie Flex en zo was Monica op vele feestjes te vinden. Begin 2023 maakte Monica het nieuws bekend dat er een einde aan haar vlogcarrière was gekomen. Het werd tijd voor Monica dat ze een andere weg op ging! 

Tegenwoordig

Momenteel is Monica heel druk met andere dingen, zoals het runnen van een eigen bedrijf, het opnemen van podcasts, en het presenteren van programma's. Monica heeft een eigen bedrijfje genaamd Sophia Mae en de podcasts neemt ze samen op met haar goede vriend Kaj Gorgels. Monica is ook te zien als presentatrice van het programma De Bachelor en door haar deelname aan The Masked Singer. We kunnen concluderen dat Monica erg bekend is geworden door het vloggen!