Groot verlies voor Gordon: 'Vindt iemand me eindelijk leuk, gaat hij dood'

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 19 april 2024 om 9:58
realitynl 62
Gordon heeft een comeback gemaakt, zowel op televisie- als zijn zangcarrière. Hoewel Gordon een onstuimig liefdesleven achter de rug heeft, is er nu weer sprake van een groot verlies voor de zanger.
Gordon heeft net zijn koffietent heropent in Blaricum en bevestigt zijn management dat er een soap van gemaakt wordt! Gordon heeft al eerder een comeback gemaakt op de televisie, namelijk bij de Meilandjes, dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Tot grote irritatie voor Albert Verlinde en Wilfred Genee, maar die voelt Gordon nog wel even aan de tand met een uithaal hier en daar. Nu alles voor de wind lijkt te gaan, is er helaas toch weer een verlies in zijn leven plaatsgevonden waar Gordon tot op zeker hoogte, last van heeft.

Verlies

Gordon was te gast bij de laatste aflevering van de podcast Mischa! en hierin vertelt hij een schokkend bericht. "Ik kwam thuis na het ondertekenen van de contracten van mijn nieuwe bedrijf en toen kreeg ik het bericht," onthulde hij. Gordon heeft verder geen details losgelaten over wie het zou gaan. Hij reageert duidelijk verslagen: "Heb ik eindelijk iemand die me echt leuk vindt, en die zijn eigen geld heeft, en dan gaat-ie dood. Dat is spijkerhard."

Exen Gordon

Het liefdesleven van Gordon is niet altijd over rozen gegaan, zo heeft hij heel wat exen. Bij zijn laatste relatie met Gavin, heeft de zanger twee zelfmoordpogingen gedaan. Dat is onder andere de reden waarom Gordon zich buiten de media heeft gehouden. Toen hij zijn comeback maakte, gaf hij aan dat hij voor altijd single zal blijven. Het lijkt erop dat Gordon nu wel weer aan het daten is, maar dat er helaas een sterfte heeft plaatsgevonden. Gordon woont al zes jaar met zijn ex Patrick, gelukkig krijgt hij veel steun van hem en houdt hij Gordon op de been.