Joost Klein hint mogelijk op een volgende deelname aan het Eurovisie Songfestival: "Niet Klein te krijgen"

BN'ers
door Nienke
dinsdag, 21 mei 2024 om 10:00
realitynl 43
De media zit te wachten op het moment dat Joost Klein iets van zich zal laten horen. Afgelopen zondag heeft Joost voor het eerst na de diskwalificatie van het Eurovisie Songfestival, een optreden mogen geven. Hij is met open armen ontvangen, maar er zijn een aantal dingen opgevallen...
"Ik weet dat iedereen aan het wachten is tot ik iets ga zeggen, maar ik wil alleen maar liefde delen”, is het eerste wat Joost vertelt. "Mijn naam is Klein, maar mijn dromen blijven groot”, roept hij. "My name is Klein, maar je kunt me niet klein krijgen”, aldus Joost.

Opvallend

Joost verscheen in een opvallend T-shirt met daarop een aantal finalisten van de talentenjacht American Idol, de Amerikaanse versie van Idols. Joost zou Joost niet zijn, als daar niets achter zou zitten. Telegraaf-journalist Max van den Broek is gespecialiseerd in dingen tot de bodem uitzoeken, dit komt door zijn podcast over Wie Is De Mol?. Max concludeert: "Joost had een shirt aan van American Idol 2006. De winnaar (Taylor Hicks) van dat jaar had het jaar ervoor ook meegedaan en niet gewonnen. Het jaar erna won hij wel. Zal dit betekenen dat hij volgend jaar weer mee zal doen aan het Songfestival?"
0521 joost klein
Bron: RTL

Internationaal

Of zijn T-shirt van betekenis is geweest, zal pas over een tijdje duidelijk worden. Joost heeft het een en ander gedeeld tijdens het concert van afgelopen zondag: "Ik ben een internationale artiest nu." Dat is natuurlijk ook niet gek met zijn nummer "Europapa", die door heel Europa, hoog in de hitlijsten staat. "Ik doe mijn best, bedankt voor het komen."

Rechtbank

Afgelopen week kwam Joost met het statement dat hij elk 'strafbaar feit' tijdens het Eurovisie Songfestival, zal ontkennen. Joost werd gediskwalificeerd vanwege een incident met een cameravrouw. Ondanks de gemaakte afspraken en de meldingen die de AVROTROS heeft ingediend, kwam er helaas geen verandering. De EBU heeft de zaak overhandigd aan de Zweedse politie. Er loopt een onderzoek over Joost en hij zal mogelijk in juni voor de Zweedse rechtbank verschijnen. Er is zelfs een kans aanwezig dat Joost een straf boven het hoofd hangt. Joost staat er in ieder geval niet alleen voor, zo kunnen we wel concluderen dat zijn fanbase is verdubbeld!