Zo zag Marco Borsato er vroeger uit

BN'ers
door Nienke
zaterdag, 27 april 2024 om 9:30
realitynl 38
Marco Borsato is bekend als zanger en zijn deelnames aan Nederlandse programma's. Momenteel ligt het leven van Marco onder een vergrootglas door het schandaal van The Voice. Benieuwd hoe Marco er vroeger uitzag?

Marco Borsato

De zanger is in 1990 doorgebroken door de overwinning van de Soundmixshow. Zijn eerste Nederlandse single werd een succes en zo volgde er meer hits in de Nederlandse Top 40. Marco heeft heel wat duetten gezongen in zijn carrière als zanger, zo heeft hij gezongen met Trijntje Oosterhuis, Armin van Buuren en Guus Meeuwis. Marco is ook te zien op televisie in onder andere The Voice of Holland, Het Perfecte Plaatje en Jachtseizoen.  

Schandaal

De kans dat The Voice of Holland een terugkeer zal maken na het grote schandaal, is erg klein. Marco was voor 5 seizoenen lang, de coach waar kandidaten voor konden kiezen. Tijdens de aflevering van BOOS, kwam er aan het licht want Marco al die seizoenen heeft gedaan bij zijn slachtoffers. Marco zal worden veroordeeld, welke straf hij op zijn naam krijgt, is nog onduidelijk.

Privéleven

Je kan natuurlijk wel begrijpen dat deze gebeurtenis voor heel wat opschudding heeft gezorgd in het privéleven van Marco. Zo is het huwelijk van Marco en Leontine de Ruiter op de klippen gelopen en ziet hij zijn kinderen bijna niet meer. Leontine en dochter Jada houden dan ook liever de gezinssituatie voor zich. Het lijkt erop dat Marco weer een beetje onder de mensen komt, zo maakte hij een tripje naar London en vertrekt hij misschien wel definitief naar Italië. Hij kan niet meer normaal over straat lopen, zonder te worden nageroepen. Hij plaatst af en toe iets op zijn social media, maar dit is niet meer zoals het geweest is. Onlangs verscheen er ook een foto in de media waarop te zien was dat Marco heel wat kilootjes is aangekomen en mensen maken zich zorgen. Benieuwd naar hoe Marco eruit zag toen hij met zijn carrière begon? Hieronder zie je de foto.