Joost Klein al eerder in de problemen: 'Opstandig gedrag en verontrustende verhalen'

BN'ers
door Nienke
donderdag, 20 juni 2024 om 13:45
realitynl 3
Sinds de diskwalificatie van Joost Klein, duiken er steeds meer verontrustende verhalen op. Het weekblad Privé heeft een incident ontdekt dat zich tijdens de middelbare school heeft afgespeeld. Joost zou vanwege opstandig gedrag een waarschuwing hebben gekregen tijdens een schoolreisje
Joost Klein kunnen we kennen vanwege zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival. Helaas werd hij gediskwalificeerd en mocht hij niet meer deelnemen aan de finale. Tot groot verdriet voor Joost zelf, zijn vrienden en natuurlijk heel Nederland. Er zou een incident hebben plaatsgevonden, waardoor Joost niet meer mee mocht doen. Er zijn natuurlijk twee kanten aan het verhaal, zo beweert de media dat Joost altijd al zo is geweest, terwijl het bestuur van het Eurovisie misschien meer maatregelen had moeten treffen.

Opstandig

Privé heeft een redacteur van het Leeuwarden Courant geïnterviewd. De dochter van de redacteur, was meegegaan met een schoolreis naar Rome. Joost ging ook mee en vlogte destijds het een en ander voor zijn YouTube kanaal. Docenten van Joost waren niet gediend van alle opnames die gemaakt werden. "Ik kreeg een waarschuwing. En na nog een incident werd ik weggestuurd", zou Joost hebben gezegd. Joost heeft destijds ook een vlog gemaakt over dit incident. "Sindsdien had ik het gevoel: het is ik tegen het schoolsysteem."

Streken

Het lijkt erop dat Joost toen al zijn streken had. Joost onderscheidt zichzelf graag van de menigte, dit blijkt uit zijn gedrag en smaak. De liedjes die Joost maakt, zijn anders dan dat de mainstream is en valt dus op! Joost is inmiddels internationaal bekend en is zijn nummer 'Europapa' wereldwijd een hit.

Eurovisie Songfestival

Het onderzoek naar het incident is overgedragen aan de landelijke politie. De ontwikkelingen zijn tot op de dag van vandaag nog steeds niet bekend. De AVROTROS heeft onlangs nog een statement naar buiten gebracht over de eisen die ze stellen, als Nederland nog wil meedoen. Wat hier uiteindelijk uit zal komen, is nog afwachten.