Ashley van Big Brother blijkt een bekend gezicht van de televisie

Entertainment
zondag, 28 januari 2024 om 9:47
ontwerp zonder titel 2024 01 19t151614352
Gedurende de komende 100 dagen daagt Big Brother alle bewoners uit met uitdagende opdrachten. Voor sommigen is het nog wennen om continu gefilmd te worden in het huis, terwijl anderen al wat ervaring hebben. Ashley, bijvoorbeeld, heeft al eerder op televisie verschenen!

Hunted

Niet alleen Lenie maakte zijn tv-debuut ver voor zijn tijd bij Big Brother, ook Ashley begon haar avontuur eerder. In 2017 was Ashley kort op televisie te zien in een programma waarbij ze juist niet op camera wilde verschijnen!
Kijkers zijn nu vertrouwd met Ashley als een van de bewoners van het Big Brother-huis, waar ze continu wordt gefilmd en te zien is op de livestream van Videoland . Ashley blijkt echter al enige ervaring te hebben, aangezien ze in 2017 deelnam aan het programma Hunted , samen met haar toenmalige partner Robin. In dit programma moesten ze uit handen blijven van achtervolgers.
Voor dat intense avontuur hanteerde Ashley een slimme strategie: ze had namelijk profielen onder een valse naam aangemaakt. In plaats van Ashley de Graaf presenteerde ze zich als Claire van Kampen. Daarnaast had ze vertrouwen in het team dat ze met Robin vormde. " Wij zijn een heel goed team, omdat Robin weet wat hij wil en dat heb ik ook. En we vullen elkaar aan in elkaars minpunten ", vertelt de toen 26-jarige Ashley.

Big Brother

Nu is Ashley dus, zonder Robin, in het volgende hoofdstuk van haar leven gestapt: Big Brother. Als je niet genoeg kunt krijgen van Ashley, kun je haar zeker elke werkdag om 20.30 uur vinden op RTL 5, en ook 24/7 op de livestream van het programma. Als het de blondine meezit, blijft ze 100 dagen in het huis en laat ze dus tijdelijk haar leven achter. Wij hebben voor je uitgezocht hoe dat werkt voor de bewoners voor wie de rekeningen niet stoppen met binnenkomen!

Livestream

Ook dit jaar is het mogelijk om de kandidaten te volgen via een livestream . De livestream is, net als de reguliere afleveringen, te vinden op Videoland . Er zullen twee kanalen beschikbaar zijn waarop je de kandidaten kunt volgen, aangezien er soms meerdere interessante gebeurtenissen tegelijkertijd in het huis plaatsvinden.
Naast de reguliere livestreams kun je de kandidaten op zowel televisie als Videoland de zaterdagen live zien wanneer er een deelnemer wordt weggestemd.