André Hazes jr.

André Hazes jr. is de zoon van bekende zanger André Hazes en zijn vrouw Rachel Hazes-van Galen. Hij is geboren in Woerden op 21 januari 1994. Hij treed in de voetsporen van zijn vader en is zelf ook begonnen met zingen. Nu een aantal jaren later heeft ook hij een mooie zangcarrière op zijn naam staan.

Bekend geworden

André Hazes jr. is voornamelijk bekend geworden als 'de zoon van..'. Verder heeft hij nu zijn bekendheid te danken aan de zangcarrière die hij heeft opgebouwd. Hij heeft zijn eigen singles zoals: Bedankt mijn vriend, Leef, Anders en Thuis. Hij speelde ook in de kindermusical Kruistocht in Spijkerbroek en hij deed mee aan verschillende televisieprogramma's.

Privéleven

In 2014 kreeg André Hazes jr. een relatie met Monique Westenberg. Zij is 16 jaar ouder dan dat hij is, hij leken veel mensen al sceptisch over te zijn. Samen kregen ze in 2016 een zoontje die ook André Hazes heet, net zoals hem en zijn vader. In 2020 besloten Monique en André zich te verloven, maar in 2021 gingen de twee dan toch weer uit elkaar. Echter zijn er constant roddels of de twee nog bij elkaar zijn, aangezien ze wel samen op vakantie gaan en regelmatig samen gespot worden. Wel staan alle foto's van de twee nog op zijn Instagram-pagina. De enige foto die hij heeft verwijderd is dat ze aankondigen voor de zoveelste keer uit elkaar te zijn. Tussendoor zijn ze ook uit elkaar geweest en André had toen een korte relatie met presentatrice Bridget Maasland. Toen Monique en André in 2021 uit elkaar gingen kreeg hij een relatie met Sarah van Soelen. Ook gingen de roddels rond dat hij een relatie zou hebben gehad met Anne Rose Zonneveld nadat het rondging dat ook hij en Sarah een punt hadden gezet achter de relatie. Zowel André als Anne Rose hebben nooit bevestigd dat ze een relatie met elkaar hadden, het waren enkel roddels en foto's die van hen werden verspreid. Anno 2022 is er niet bekend of André Hazes op dit moment een relatie heeft met iemand.

Grootste schandalen

André Hazes wilde graag onder de radar blijven door zichzelf te distantiëren van social media. Echter, mede dankzij de roddelkanalen, bleef hij niet uit het nieuws. De roddels bleven binnenstormen over zijn liefdesleven, zijn verslaving en de rest van zijn leven. Hij zou Monique Westenberg voor de zoveelste keer hebben verlaten en op een nieuwe dame zijn gestuit. Dit gebeurde bij Bridget Maasland en bij Sarah van Soelen. Echter lijkt hij telkens terug te keren bij zijn 'veilige thuishaven' de wanhopige Monique Westenberg. De roddel ging zelfs rond dat ze zouden trouwen als finale voor de documentaire van André Hazes die binnenkort op Videoland verschijnt. Ze waren samen op vakantie met hun zoontje en werden hier gespot in een juwelier op zoek naar trouwringen. Toch lijken ze nu niks meer met elkaar te hebben. André zou alleen nog maar bij haar langskomen om hun zoontje te zien, tot groot verdriet van de terugkerende Monique. Er gingen ook veel roddels rond over zijn verslaving. Het werd duidelijk dat hij hier al tijden mee kampte en hij werd gespot op het vliegveld onderweg naar een verslavingskliniek. Dit is ook één van de redenen dat hij niks meer van zich liet horen op social media, om aan zichzelf te gaan werken. Ondertussen heeft André Hazes aangekondigd weer op het podium te verschijnen na zijn break. Hij zou zijn comeback maken tijdens Holland Zingt Hazes. Verder betwijfelen wij of het een serieuze comeback is, want naast het zingen bij Holland Zingt Hazes heeft hij geen verdere shows gepland. Het lijkt erop dat het enige wat we van hem gaan horen tijdens het programma en in zijn documentaire is. Zie de post over zijn comeback hieronder: