Mart Hoogkamer en Jennifer van Ooijen in verwachting: 'Dromen worden werkelijkheid'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 12 juli 2024 om 11:02
mart hoogkamer vader
Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer van Ooijen hebben op Instagram aangekondigd dat ze hun eerste baby verwachten. Het kindje wordt in januari verwacht.

Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer

Sinds 2020 heeft Mart Hoogkamer een relatie met de beeldschone Jennifer van Ooijen. Het stel heeft al heel wat hoogtepunten meegemaakt samen. Zo hebben ze recentelijk een huis gekocht. Maar wie is Jennifer eigenlijk? Haar relatie met Mart heeft haar carrière als influencer natuurlijk een flinke boost gegeven, maar er is meer aan haar dan dat. Ze is de eigenaresse van een boetiek in Rosmalen. Inmiddels lijkt de fysieke winkel te zijn gesloten, maar ze heeft nog een webshop die goed lijkt te lopen!

Mart Hoogkamer en Jennifer van Ooijen in verwachting: 'Dromen worden werkelijkheid'

Via een prachtige video op Instagram kondigden Mart en Jennifer aan dat ze hun eerste kindje verwachten. 'Wanneer dromen uitkomen', schreven ze bij de video. De baby wordt in januari verwacht, dus ze hebben nog wat tijd om zich voor te bereiden.
Ze kregen veel lovende reacties van alle kanten. André Hazes – die de laatste tijd vaak met Mart samenwerkt – stond natuurlijk vooraan met zijn felicitaties. 'Prachtig man', begon hij. 'Jij krijgt m’n gage van vanavond als jullie hem André noemen!' Eerlijk gezegd hebben we echt niet nog meer jongens nodig die André heten; tot nu toe heeft dat alleen maar voor problemen gezorgd. De meeste reacties bestonden uit felicitaties en gelukswensen. Ook wij wensen het stel natuurlijk heel veel geluk.