Gerard Joling

Gerard Jan Joling is geboren op 29 april 1960. Gerard kunnen we voornamelijk kennen als Nederlands zanger en televisiepresentator. 

Gerard Joling

Gerard is regelmatig op verschillende podia's te vinden en komt regelmatig voor bij veel programma’s op de Nederlandse buis. Hij is momenteel niet meer weg te denken uit het Nederlandse mediawereldje en laat vaak genoeg van zich horen! Dit kan zijn in een programma, op de radio of natuurlijk met nieuwe muziek!

Vermogen

Na een aantal succesvolle jaren heeft hij natuurlijk het een en ander verdiend. Zo kunnen we Gerard al jaren volgen met alle nieuwtjes in de showbizz. In de jaren 90 begon Gerard zich toch meer te focussen op tv-en presentatieklussen. Ondanks dat, geeft Gerard natuurlijk nog wel optredens en concerten! Zo vraagt Gerard voor een optreden van een halfuur zo'n 14.000 euro. Dit bedrag is dan wel van toepassing voor een besloten feestje waar maximaal 150 mensen aanwezig mogen zijn, anders zullen de prijzen wellicht stijgen. Het vermogen van Gerard van meer dan 10 miljoen euro! Dit geld heeft hij niet alleen te danken aan zijn muziekcarrière, maar ook verschillende tv-klussen én zijn eigen onderneming. Hij heeft het toch mooi voor elkaar op deze manier. 

Partner

Gerard heeft in het verleden verschillende vaste relaties gehad, maar dat is nu niet meer van toepassing. Dat betekent niet dat er geen partners in het leven van Gerard zijn geweest. Integendeel zelfs, zo heeft Gerard bekend dat hij dit áltijd buiten de publiciteit heeft gehouden. Gerard geeft ook aan dat hij geen behoefte heeft om het prille geluk in de publiciteit te gooien. De partner die hij destijds had, was het daar dan ook zeker mee eens. Ondanks dat Gerard op dit moment geen man in zijn leven heeft, staat hij er natuurlijk wel voor open en heeft hij weleens leuke dates. De zanger geeft aan dat hij het niet opzoekt, maar dat het vanzelf op zijn pad zal komen. Gerard geeft overigens aan dat hij zich prima voelt zonder relatie, hij heeft fijne mensen om hem heen die hem door dik en dun steunen! 

Vroeger

Gerard is zijn vroegere carrière begonnen als fotomodel en figureerde in verschillende videoclips. Gerard wilde graag zanger worden, maar dit lukte op dat moment niet echt. Toch besloot hij mee te doen aan de Soundmixshow in 1985. Hij werd toen 3e, maar uiteindelijk is zijn droom uitgekomen, zo brak hij wel door bij het Nederlandse publiek. Het is hem uiteindelijk gelukt om nummer 1 hits te scoren. Gerard bleek naast zijn gouden stem ook nog eens heel goed te zijn in presenteren en kreeg meerdere programma's wat hij mocht presenteren. In 2007 brak Gerard weer door met de hit Maak me Gek en vanaf toen ging zijn carrière alleen maar bergopwaarts. Zo mocht hij lid worden van De Toppers en kennen we natuurlijk de serie van het iconische duo van Gerard en Gordon: Geer & Goor, waar ze elke keer weer wat beleefden. Gerard is vandaag de dag nog te zien in Shownieuws en andere spraakmakende programma's!