André Hazes opnieuw in afkickkliniek in Spanje: 'Hou jullie op de hoogte'

Entertainment
door Sophie
maandag, 29 juli 2024 om 15:19
andre hazes clean
André Hazes is in deze zomerperiode ook in het buitenland, maar niet voor een lekkere zonvakantie. Hij heeft namelijk besloten om opnieuw naar de afkickkliniek in Spanje te gaan.

Afkickkliniek André Hazes

Op 17 september 2021 besloot André al zijn werkzaamheden neer te leggen en zes weken therapie te volgen in Spanje. In zijn documentaire 'André Hazes' blikte hij terug op dit cruciale keerpunt in zijn leven. Voordat hij vertrok, was hij namelijk bijna drie dagen non-stop aan het feesten. In die dagen had hij acht gram verboden middelen gebruikt, twee flessen wodka soldaat gemaakt en zestig uur aan één stuk door wakker gebleven. Op de derde dag zakte hij in elkaar. Toen hij de volgende dag weer bijkwam, belde hij onmiddellijk een hulpverlener in Spanje. "Ik kom nu naar je toe," vertelde hij. Alsof het nog niet genoeg was, stopte hij op Schiphol bij Het Paleis, een kroeg, waar hij zijn laatste zes wodka’s naar binnen goot.
Sinds zijn terugkeer uit de kliniek in 2021 gaat het gelukkig goed met André. Hij blijft nu ver weg van verboden middelen en alcohol.

André Hazes opnieuw in afkickkliniek in Spanje: 'Hou jullie op de hoogte'

"Ik ben een paar dagen echt vrij, niks te doen," vertelt André in een filmpje op Instagram Stories. En hoewel Monique en zoon Dré momenteel op Ibiza zijn, heeft André andere plannen. "Ik ga samen met mijn neef naar Spanje, want onze grote vriend Rogier, die grote kale man die mij van alles af heeft geholpen, heeft natuurlijk een prachtige kliniek waar ik zat."
Rogier, de man die André van zijn drank- en verslaving aan verboden middelen heeft verlost, heeft iets nieuws opgezet en André is vastbesloten dat even te gaan bekijken. "Dus wij gaan het even bekijken daar. En dan heb ik er nog twee dagen aan vastgeplakt, dat moet ik ook eerlijk zeggen," voegt André met een knipoog toe. "Ik hou jullie op de hoogte."