Albert uit B&B Vol Liefde zet eigen huis te koop: 'Hotel ook in verkoop'

Entertainment
door Sophie
maandag, 29 juli 2024 om 10:09
albert
Albert, een van de charmante B&B-eigenaren die momenteel schittert in het kijkcijferkanon B&B Vol Liefde, heeft besloten zijn huis te koop te zetten. En als we de geruchten mogen geloven, staat binnenkort ook zijn hotel op de markt.

Albert uit B&B Vol Liefde zet eigen huis te koop: 'Hotel ook in verkoop'

Albert's woning staat nu te koop voor een schamele 1.590.000 euro. Dit bescheiden optrekje, met een woonoppervlakte van maar liefst 305 vierkante meter, staat op een perceel van 5581 vierkante meter en beschikt over vier slaapkamers, drie badkamers, en een zwembad om in stijl te ontspannen. Volgens het juicekanaal Realityfbi, gaat ook zijn hotel binnenkort in de verkoop. "De geruchten gaan rond dat Albert al een tijd lang zijn hotel probeert te verkopen omdat hij met pensioen wil", meldt het kanaal op Instagram.
Door tegenvallende omzet bleven de kopers uit. Gelukkig kwam Debbie, die we nog kennen van vorig jaar, met een briljant idee: Albert moest meedoen aan B&B Vol Liefde om zijn omzet een boost te geven. "Kortom", vervolgt Realityfbi. "Wij vermoeden dat Albert, net als velen die hem voor gingen, na zijn deelname zijn hotel van de hand gaat doen."

Albert en Joyce

En er is meer goed nieuws voor Albert, want hij lijkt ook de liefde te hebben gevonden. "Ik zag afgelopen zondag Albert en een van zijn kandidaten shoppen in de Bijenkorf in Den Haag," schreef een enthousiaste volger aan Realityfbi. Het gaat om Joyce, de vrouw die in aflevering 12 haar opwachting maakt. "Verder meldde de bron dat ze gewoon herkenbaar rondliepen en naar kleding keken voor Albert."