Gordon is niet te spreken over Vandaag Inside: 'Gediskwalificeerd'

Entertainment
door Eva
woensdag, 04 september 2024 om 10:54
gordon 4 9
Eerder hebben de mannen van Vandaag Inside hun sterke mening over Gordon al uitgesproken. Gordon verdedigd zichzelf tegen de uitspraken en laat zijn succes schitteren met de aankondiging van zijn nieuwe reality serie.

Vandaag Inside

Na dat de eerste beelden van het nieuwe reality tv-programma Dit ben ik: Gordon verschenen, vroeg Wilfred Genee zich in Vandaag Inside af of het überhaupt nog zin heeft om over Gordon te gaan praten.
Hier gaf Johan Derksen al snel het antwoord op: "Nee, dat is hij helemaal niet waard." Ook wordt Gordon door Wilfred een hypocriet genoemd, omdat hij zich niet meer lijkt te herinneren dat hij altijd een gigantische mening over anderen had. Volgens Johan is Gordon heel erg ad rem, maar ook zeker manisch-depressief. 
Gordon kan het natuurlijk niet hebben dat er weer kritiek op hem wordt geleverd, dus hij besluit uit te halen op Instagram. 'VI heeft zich vanavond volledig gediskwalificeerd', luidt het.

Dit Ben Ik - Gordon

In de nieuwe reality serie verdeeld over negen aflevering kijken we mee in het leven van Gordon. Zijn leven in Dubai, de opening van zijn horecazaak 'Blushing', zijn privéleven en zijn strijd tussen zijn successen en eenzaamheid. Het zal anders zijn dan de andere tv-shows waar we Gordon in hebben gezien. In plaats van het helpen van oudere of schaars gekleden moeders zal de serie Dit Ben Ik - Gordon volledig over Gordon gaan. "Gewone televisie programma's vind ik geen probleem om mezelf terug te kijken. Maar ik vond dit eigenlijk wel even moeilijk."

Rob Goossens Gordon 

Maandagavond was Gordon te gast in een interview bij RTL Boulevard. Hier heeft hij gehad over zijn zelfverdediging tegen Vandaag Inside. Ook sprak hij over zijn nieuwe reality serie. Rob Goossens was ook te gast in de show – hij zat aan de zijkant in de studio op de bank naast andere gasten. Eerder had Rob een statement gemaakt over Gordon, namelijk dat 'RTL en Gerard Joling alleen nog maar met mij aan tafel willen als een bezoek aan de psychiater heb gebracht en dat soort uitspraken die gaan dan toch even te ver.' Voor de show was het volgens Gordon uitgesproken onderling.
De enige vraag die nu nog overblijft, is of het nieuwe programma van Gordon het waard zal zijn. Dit zal blijken uit de kijkcijfers na de eerste aflevering aankomende vrijdag op SBS 6.