Jaimie Vaes is blut: 'Kan schuld bij vriend niet terugbetalen'

Entertainment
door Sophie
maandag, 22 juli 2024 om 14:42
jaimie vaes verkoopt gestolen schoenen lil kleine
Waar Jaimie Vaes op Instagram een droomleven van luxe tentoonstelt, blijkt ze in werkelijkheid blut te zijn. Volgens het altijd betrouwbare Juicechannel leent Jaimie namelijk geld van anderen, maar terugbetalen? Vergeet het maar...

Jaimie Vaes schulden

Het verhaal gaat dat Jaimie twee jaar geleden geld leende van Rusen Donmez, een goede vriend van haar. “Ze vroeg hem om 7500 euro over te maken,” meldt Juicechannel op Instagram. En ja hoor, de gulle Rusen deed dat ook. Alleen, hij wacht nog steeds op zijn centen. “Jaimie kwam steeds met smoesjes. Ze was zogenaamd nog op geld aan het wachten en zodra ze dat had, zou ze het naar hem overmaken. Verrassing: dat gebeurde niet.”
Na een jaar maakte Jaimie dan toch de helft van het geleende bedrag over. “Maar inmiddels zijn we weer een jaar verder en wacht deze jongen nog steeds op de andere helft van zijn geld.” Rusen bood zelfs aan om het bedrag in termijnen terug te betalen. Jaimie ging daarmee akkoord, maar natuurlijk hield ze zich niet aan de afspraken.

Jaimie Vaes is blut: 'Kan schuld bij vriend niet terugbetalen'

Rusen is er helemaal klaar mee en stuurt screenshots van de gesprekken met Jaimie naar Juicechannel. In die gesprekken zegt Rusen onder andere dat hij het verhaal naar buiten brengt als Jaimie niet betaalt. “Ik heb het geld nog niet, Rus,” antwoordt Jaimie daarop, gevolgd door een screenshot van haar bankrekening waarop een magere 331,79 euro staat.
“Daarmee wil ze laten zien dat ze geen geld heeft om hem te betalen,” legt Juicechannel uit. “Alles wat er binnenkomt, geeft ze namelijk weer uit om haar online leventje te bekostigen. En natuurlijk aan haar eigen plezier.” Want ja, een luxeleven op Instagram onderhouden kost natuurlijk wel wat.