Sophie de Buisonjé geeft update tijdens break: 'Stijgende lijn is ingezet'

Entertainment
door Indy
maandag, 25 september 2023 om 16:45
xander en sophie
Sophie de Buisonjé-Steger, de vrouw van Xander de Buisonjé , deelt in een openhartig bericht op Instagram dat het stukken beter met haar gaat. Twee weken geleden maakte ze bekend een stapje terug te doen na een periode van hard werken.

Stijgende lijn

Bij het bericht schrijft de vrouw van Xander de Buisonjé, Sophie de Buisonjé, dat ze het bizar vindt dat ze zoveel reacties ontving op het feit dat ze een stapje terug wil doen. "Als het gaat om delen van berichten op social media is het voor mij een dunne lijn; to share or not to share. Ik heb best ook getwijfeld of ik dit überhaupt wilde delen, omdat ik mijn innerlijke wereld graag ook wat afscherm."
Sophie geeft aan dat de positieve kracht van sociale media hiermee wordt bewezen. "De keren dat ik wel iets persoonlijks heb gedeeld, vond ik het mooi om te voelen dat er zoveel mensen zijn die iets uit mijn verhaal konden halen en ik weer uit hun (jullie) reacties." Ze ziet sociale media als een plek om elkaar te kunnen inspireren en motiveren. "Dat is toch eigenlijk prachtig en laten we het vooral daarvoor gebruiken. Voor de echte verhalen."
De negatieve reacties kan Sophie steeds meer achter zich laten en ze focust zich enkel op het positieve. Deze periode geeft haar meer duidelijkheid en helderheid. "Ik zie beter wat mij energie geeft, wat mij energie kost, wanneer ik gas kan geven en wanneer ik een stapje terug moet doen. Met vallen en opstaan, learning by doing, maar de stijgende lijnen is ingezet."

Huwelijksproblemen Xander en Sophie

De afgelopen tijd gaan er geruchten rond dat het huwelijk tussen Sophie en Xander zou zijn gestrand. De twee volgen elkaar namelijk niet meer op Instagram. In een interview met Shownieuws
vertelt Xander echter dat er niks aan de hand is. “ Wij schijnen elkaar niet te volgen op Instagram. Ik volg haar mijn hele leven, live. Ik ben zelf helemaal niet van Instagram en er is iemand die mijn account bijhoudt. Zelf zet ik er heel sporadisch iets op en ik weet ook niet wie ik allemaal wel of niet volg. Blijkbaar volg ik haar dus niet.”
Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer
is het een opmerkelijke uitspraak van Xander. Op haar verhaal schrijft ze: “Je maakt foto’s met elkaar en je tagt elkaar, maar je volgt elkaar niet, want je zit niet echt op Insta? Yeah right. Die hebben elkaar gewoon een keer in een ruzie ontvolgd.”
Xander ligt momenteel onder vuur bij Yvonne. Zo zou hij meerdere malen vreemd zijn gegaan en zou hij hebben gezoend met een minderjarige meid .