Felle kritiek op Sylvie Meis na reeks blunders op televisie

Entertainment
door Sophie
woensdag, 27 september 2023 om 9:08
sylvie meis blunder love island
Sylvie Meis ligt onder vuur bij de Duitse pers. Ze presenteert de Duitse versie van het programma Love Island en hier heeft ze nogal wat beschamende blunders gemaakt.

Blunders van Sylvie Meis

Voor het derde jaar op rij presenteert Sylvie Meis de Duitse versie van het programma Love Island. Iedere maandag komt er een live-uitzending op televisie. De uitzending van deze week, was echter geen succes. Het was voornamelijk presentatrice Sylvie die ontzettend veel blunders maakte in de uitzending.
Na de reclame, had Sylvie niet door dat deze al voorbij was. Je hoorde haar dan ook nog volle bak repeteren. Er werd ook een technische fout gemaakt, hierdoor kon de kijker alles horen wat er in het oortje van Sylvie werd gezegd. Haar tekst zou haar dus letterlijk ingefluisterd worden. Hoezo kan zij haar tekst zelf niet onthouden?
In de tekst zelf maakte Sylvie ook een grote blunder. Ze maakte bekend welk koppel er naar huis zou moeten. De uitslag lag, volgens Sylvie, heel dicht bij elkaar. Dit was eigenlijk helemaal niet zo! Het koppel dat het programma moest verlaten had 52% van de stemmen en de rest 22% of minder.

Felle kritiek op Sylvie

"Op het moment dat ik live in de villa loop en ik voor de eilandbewoners sta, komt de uitslag van de stemmen bij de regie aan en ik krijg dan die resultaten op mijn oortje te horen", vertelt Sylvie erover. "Tijdens de rest van de liveshow is dat natuurlijk niet zo. Als we hier op het podium staan dan is het alleen de presentatie die we voorbereid hebben."
Ook de Duits pers gaat helemaal los op Sylvie. De grootste Duitse krant, In Bild, heeft ook veel te zeggen over haar presentatiekunsten. "Krijgt Sylvie haar presentatieteksten voorgezegd?" Op andere sites zien we: "Volledige test in het oor! Gênante storing op Love Island" en "Love Island-ramp" , staan.