Wendy van Dijk trots op zieke dochter Lizzy: 'Haar koppie laat ze niet hangen'

Entertainment
door Lois
woensdag, 07 februari 2024 om 14:33
wendyvandijk3 1650923712 2824475277406665939 706210478
Voor Wendy van Dijk en Erland Galjaard is het een behoorlijk moeilijke tijd. Bij hun dochter Lizzy van bijna 14 is namelijk een zeldzame ziekte in het bloed vastgesteld. Wendy laat woensdag via Instagram weten supertrots te zijn op haar kleine meid.

Wendy van Dijk

Wendy kennen we allemaal als Nederlandse actrice en presentatrice. Velen zullen Wendy kennen van talentenjachten als The voice of Holland en X Factor. Ook is Wendy jaren te zien geweest in de serie Moordvrouw. De bekendste acteerklus die Wendy op haar naam heeft staan, is het Chinese typetje Ushi, waarbij zij mensen interviewde en tegelijkertijd in de maling nam.
Wendy is al jaren gelukkig met haar man Erland Galjaard. Het stel is getrouwd, maar hun huwelijk kwam jaren geleden in zwaar weer . Voor haar tv-collega’s is het momenteel het fluistergesprek van de dag: halen Wendy en Erland überhaupt hun tienjarig huwelijksjubileum? En wanneer zullen Wendy en Erland hun verwachte huwelijksbreuk naar buiten brengen? De stilte voorspelt weinig goeds… Nog altijd hullen Wendy van Dijk en Erland Galjaard zich in stilzwijgen over de status van hun huwelijk .

Zware periode

Bijna drie weken geleden maakte Wendy van Dijk bekend dat ze haar werkzaamheden tijdelijk neerlegt, in verband met de situatie van haar dochtertje. Lizzy's lichaam maakt zelf geen nieuwe bloedcellen meer aan, wat zorgelijk is. Met de artsen wordt op dit moment gezocht naar een passende oplossing. Het gaat erg slecht met de dochter van Wendy en Erland, maar ondanks deze zware periode laat Wendy weten dat ze er alle vertrouwen in heeft dat het goed komt.
Wanneer Wendy weer kan werken is on bekend. ''Alle ogen zijn nu even gericht op het herstel van onze lieve schat. Dat is nu het allerbelangrijkste. We hebben er alle vertrouwen in dat het goed komt." Vader Erland, die samen met Shownieuws-expert Ronald Molendijk een muzikaal duo vormt, doet het ook 'rustig aan'.

'Trots op ons meisje'

Via Instagram Stories deelt Wendy de bekende uitspraak van Pippi Langkous: 'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.' Daarbij schrijft de presentatrice: 'Zo trots op ons meisje.' Ze vervolgt: 'In één klap staat haar hele leven op z'n kop, maar dat koppie laat ze niet hangen. Wat een kracht en positiviteit. Wij zijn trots op jou.'