Davina Michelle over zwangerschapsgeruchten: 'Groot nieuws morgen'

Entertainment
door Indy
maandag, 04 september 2023 om 14:42
zwangerschapsgeruchten davina michelle
Davina Michelle gaat binnenkort groot nieuws bekendmaken. De zangeres vertelt haar fans op haar sociale media alvast wat het nieuws in ieder geval niet gaat zijn.

Groot nieuws van Davina Michelle

"Groot nieuws morgen" , schrijft Davina zondagavond op haar verhaal op Instagram. Een paar uur later volgt een tweede verhaal waarin de zangeres een aantal geruchten van haar fans ontkracht: "Nee, ik ga niet meedoen aan het Eurovisie Songfestival en ik ben niet zwanger haha."
Zij heeft natuurlijk ook de afgang van Mia en Dion gezien bij het Songfestival en wil dat tegen gaan. Douwe Bob ziet een tweede deelname aan het Songfestival in ieder geval wel zitten.

Eurovisie Songfestival

In 2021 maakte de zangeres indruk bij veel kijkers in het binnen- en buitenland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Op social media vroegen mensen zich af waarom Davina niet de Nederlandse inzending was of pleiten zij voor de zangeres als kandidaat voor Nederland in de toekomst.
Onlangs vertelt Davina voor de camera van Shownieuws dat zij zich niet aanmeldt voor het Songfestival. Ze geeft aan dat ze er nog geen geschikt nummer voor heeft, maar de zangeres zegt "nooit, nooit" . Als ze een nummer à la Songfestival heeft staat ze er voor open om een telefoontje te plegen om te kijken wat er mogelijk is. "Ik geloof er niet in om het andersom te doen: meedoen en het dan te druk te hebben om binnen drie maanden een nummer te schrijven."
Het is nog even afwachten wat het grote nieuws van de zangeres wél gaat zijn.