BN'ers

André Hazes en Monique gaan het opnieuw proberen samen

Het is weer zover. We konden het al een klein beetje verwachten, André Hazes en Monique Westenberg geven de relatie nog eens een kans. André heeft Sarah 2.0 aan de kant gezet en gaat ervoor met Monique en daar nemen ze zelfs de nodige hulp bij.

André Hazes en Sarah 2.0 zijn uit elkaar

Yvonne Coldeweijer, Doctorandus in de Hazologie zoals ze zichzelf noemt, laat ons weten dat André de relatie met Sarah 2.0 heeft beëindigd. Eerder deelde de Hazoloog al dat Sarah 2.0 het maar lastig had met de laatste aflevering van de documentaire, waarin André Monique zijn droomvrouw noemt. Maar dat zou voor Sarah 2.0 een reden zijn om het uit te maken, maar André is degene die er een punt achter heeft gezet. Deze breuk heeft een wel heel bijzondere reden.

Monique Westenberg en André Hazes proberen het opnieuw

Geloof het of niet, maar André en Monique zouden het weer opnieuw gaan proberen. Hij heeft gemerkt dat Monique erg goed uit de documentaire is gekomen, waarbij hij wat minder zieltjes heeft gewonnen. Net als wij waren er veel meer mensen die hadden verwacht dat ze aan het einde van de documentaire weer samen zouden komen, maar we moesten het doen met de zin ‘André en Monique zijn als vrienden verder gegaan.’ Ze geven het zo’n grote kans dat ze zelfs in relatietherapie zouden gaan om het dit keer wél te laten werken.

Maar dan natuurlijk het allergrootste obstakel: mama Rachel Hazes. Zij en Monique zijn absoluut geen beste vriendinnen dus mama zal niet zo blij zijn met de verzoening tussen André en Monique. André zou het in stapjes aan haar willen gaan vertellen en Monique zou open staan voor het gesprek.

Door Yvonne Coldeweijer wordt er nu toch gespeculeerd: komt er weer een aanzoek op 12-12?