TV-nieuws

Kijkers Beste Zangers niet blij met komst van Duncan Laurence: ‘Wat een nepartiest’

Er komt weer een nieuw seizoen van Beste Zangers en Duncan Laurence staat ook tussen het rijtje. Maar kijkers zijn hier allesbehalve blij mee. "Waarom doet hij mee? Laat hem thuis. "

Kijkers niet blij met deelname Duncan Laurence aan Beste Zangers

Het succesvolle programma Beste Zangers keert dit jaar weer terug en de deelnemers zijn: Nick Schilder, Douwe Bob, Numidia, Mell, Marco Bakker, MEAU en Duncan Laurence. Maar kijkers vinden het helemaal niks dat laatstgenoemde artiest Duncan meedoet, onder de Instagram post van de aankondiging zijn dan ook alleen maar negatieve reacties te lezen over de zanger.Zo reageert iemand met: “Mijn eerste gedachte: superleuke kandidaten. Tweede gedachte: jammer dat die arrogante Duncan meedoet.” Daar is iemand anders het ook mee eens. “Laat Duncan maar thuis, die is toch overspannen. Beter voor iedereen.”

Er is veel onbegrip vanuit kijkers waarom Duncan meedoet aan het programma. Zo schrijft iemand: “Duncan was zo uitgeput dat hij zijn nieuwe release niet kan brengen, maar wel meedoen met Beste Zangers? Wat een nepartiest. Ik denk dat ik maar eens een jaartje ga overslaan.”

View post on Instagram